Cum alegi cele mai bune jaluzele exterioare?

cele mai bune jaluzele exterioareMontarea unor jaluzele exterioare la ferestrele casei sau apartamentului reprezinta o solutie perfecta pentru o mai buna izolatie termica, dar si pentru o siguranta sporita. Rulourile va pot ajuta, de asemenea, impotriva intemperiilor, indiferent ca este vorba de ploi sau ninsori.

Niste jaluzele exterioare pot reduce zgomotul de afara cu pana la 50%, putandu-va bucura de linistea caminului propriu. Pe langa toate aceste avantaje, rulourile dau casei un aspect placut, modern si estetic.

In functie de preferinte si de modelul ferestrelor, se poate gasi solutia ideala pentru achizitionarea unor jaluzele exterioare. Fara indoiala este destul de dificil sa poti alege un model de rulouri din multitudinea de modele de pe piata.

De aceea, este indicat sa stii anumite caracetistici ale jaluzelelor exterioare, inainte de a merge intr-un magazin specializat in asemenea produse.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune jaluzele exterioare, potrivite pentru casa ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la jaluzelele exterioare: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune jaluzele exterioare in functie de dimensiunile acestora?

Fara indoiala primul lucru pe care trebuie sa-l faci atunci cand vrei sa achizitionezi niste jaluzele exterioare trebuie sa masori dimensiunile ferestrelor si ale golurilor.

Dupa ce ai efectuat aceasta operatie, trebuie sa te hotarasti daca vei alege un model care se prinde de tamplaria existenta sau de perete, pe golul ferestrei.

Cand ai stabilit aceste lucruri si esti in posesia dimensiunilor, atunci poti merge sa alegi jaluzelele dorite.

Trebuie sa stii ca in magazine exista, in general, dimensiuni standardizate pentru latimi si inaltimi. Spre exemple: 1.200 mm x 1.200 mmm, 1.500 mm x 1.200 mm sau 2.000 mm x 1.200 mm.

Bineinteles, in cazul in care nu vei gasi niste dimensini care sa se potriveasca golurilor si ferestrelor, exista posibilitatea sa comanzi jaluzelele exterioare la o firma specializata.

Profită de Reducerile actuale eMAG la jaluzelele exterioare: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune jaluzele exterioare in functie de materialul acestora?

Un factor important la alegerea jaluzelelor exterioare il reprezinta materialul acestora. Pe piata exista jaluzele fabricate din diverse materiale, precum aluminiu, PVC, aluminiu, otel si chiar din lemn.

Rulourile din PVC sunt cele mai accesibile din punct de vedere al pretului, asigurand si o buna protectie impotriva razelor soarelui.

Pentru o durabilitate sporita, este recomandat sa alegi niste jaluzele exterioare din aluminiu sau otel.

Indiferent de materialul ales, modelele jaluzelelor exterioare pot fi manevrate manual sau automat.

Vezi oferta actuală eMAG la jaluzelele exterioare: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune jaluzele exterioare in functie de modelul casetei?

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi jaluzele exterioare este caseta acestora, care asigura deschiderea/inchiderea.

Dintre modelele de casete existente in magazine, mentionam pe cele dreptunghiulare, curbate, patrate sau triunghiulare.

Fara indoiala, modelul casetei depinde de arhitectura locuintei si de posibilitatile tehnice de prindere ale jaluzelelor.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune jaluzele exterioare. Spor la cumparaturi!

Jaluzele exterioare de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *