Cum alegi cele mai bune fețe de pernă?

fata-de-perna-bumbacUneori trebuie să luăm unele decizii care ne influenţează atât starea de bine, confortul cât şi estetica locuinţei noastre. O astfel de decizie, care la prima vedere pare banală, este reprezentată de alegerea fetelor de pernă.

Din păcate, nu foarte mulţi dintre noi suntem atenţi atunci când vine vorba de alegerea acestor elemente esenţiale, care oferă un anumit aspect camerei și de care depinde starea noastră de bine.

Astfel, haide să aflăm împreună care sunt criterii de care ar trebui să ținem cont pentru a alege cea mai bună faţă de pernă.

Cum alegi cea mai bună feță de pernă?

Mai întâi de toate, ar trebui să te gândeşti la confortul şi sănătatea ta, recomandarea mea fiind să-ţi achiziţionezi doar acele fețe de pernă care sunt confecţionate din bumbac, sfătuindu-te în același timp să te ferești pe cât posibil de fețele de pernă confecționate din poliester.

Pentru un somn liniștit ai nevoie de o suprafață moale, plăcută la atingere, care să asigure  o bună ventilație și care să absoarbă umiditatea.

O față de pernă de calitate la un preț foarte bun GASEȘTI AICI.

Un al doilea aspect foarte important, de care trebuie să ţii cont la achiziționarea fețelor de pernă, este forma şi mărimea pernelor pe care le deţii. Faţa de pernă ar trebui aleasă astfel încât perna să nu stea în tensiune, îngrămădită în interiorul sau, provocând astfel un real disconfort în timpul somnului.

Pentru a face cea mai bună achiziţie, ţine cont şi de parametrii de spălare ai feței de pernă.

O față de pernă de calitate ar trebui să reziste cu brio la expunerea termică produsă în timpul procesului de călcare şi-n acelaşi timp, ar trebui să nu-şi reducă dimensiunile în urma procesului de spălare repretată.

Și nu în ultimul rând, când alegi o feță de pernă ar trebuie să ţii cont și de partea estetică. Din acest punct de vedere, cea mai bună faţă de pernă este cea care îţi încânta privirea şi care se asortează foarte bine cu decorul dormitorului tău şi cu restul lenjeriei de pat.

Totuşi, dacă alegi fețe de pernă colorate, asigură-te că sunt de cea mai bună calitate, culoarea lor persistând şi după multiple spălări.

Cumpără-ți față de pernă în siguranță de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *