Cum alegi cele mai bune extensii de gene?

cele mai bune extensii de genePentru a avea niste ochi frumos conturati poti apela cu incredere la niste extensii de gene, accesorii care se pot atasa cu usurinta. Acestea se pot prinde atat de pleoapa superioara, cat si de cea inferioara.

Daca vei folosi niste extensii de gene, atunci vei avea mai mult volum si vei impresiona oricand te vei intalni cu prietenii in oras sau la petreceri.

De asemenea, pentru femeile care au niste gene mai putin conturate, atunci pot adauga acest extensii, ce pot aduce o frumusete aparte.

Pe piata exista numeroase astfel de modele, insa este destul de dificil sa alegi unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bun extensii de gene, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la extensiile de gene: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune extensii de gene in functie de materialul perilor?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea extensiilor de gene il constituie materialul perilor, care poate fi: natural sau artificial.

Extensii de gene cu peri naturali – produsele sunt realizate din 2-3 fire de par natural, fiind foarte usor de aplicat. Poti avea un look elegant si modern, in acelasi timp. Sunt usoare si rezistente la apa. Exista modele ce pot fi aplicate atat pe pleaopa superioara, cat si pe cea inferioara. Sunt extensii mai scurte si altele medii, care pot avea 11 mm lungime.

Extensii de gene cu peri artificiali – acestea sunt confectionate din material sintetic, dar el este asemanator unuia natural. Ele pot fi pe mai multe randuri, astfel: 1 rand – 8 mm, 2 randuri – 10 mm, 3 randuri – 11 mm.

Profită de Oferta actuală eMAG la extensiile de gene: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune extensii de gene in functie de tipul acestora?

Extensiile de gene pot fi in functie de tipul acestora astfel: clasice si fir cu fir.

Extensii de gene clasice – aceste produse sunt practic niste gene false silk, care au forma literei C. Ele pot avea grosimea de 0,07 mm, ele imitand perfect genele naturale, asigurand un volum mai mare pentru acestea.

Au un aspect fin, dand un efect impresionant femeilor care poarta astfel de produse. Se aplica foarte repede.

Extensii de gene fir cu fir – aceste modele sunt profesionale, avand grosimi diferite, putand avea 0,12 mm si o lungime de 11 mm, cu o curbura in forma literei C. Pentru femeile cu ochi mai mari pot fi folosite extensiile fir cu fir mai mari cu lungime de 15 mm si grosime de 0,15 mm.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la extensiile de gene: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune extensii de gene in functie de numarul de bucati?

Extensiile de gene pot fi ambalate in cutii de diverse marimi, care contin 16 linii , 88 de bucati etc.

Extensii de gene cu 16 linii – acestea sunt realizate din fibre premium, asemanatoare cu cele naturale. Ele sunt foarte usoare si au un impact deosebit asupra fizionomiei fetei, dupa aplicare. Pot fi purtate intre 2 si 6 saptamani, fara grija. O cutie contine 16 linii de gene false fir cu fir.

Extensii de gene cu 88 de bucati – aceste produse sunt naturale, avand diverse grosimi si lungimi. Sunt curbate, foarte usoare si se prind facil de genele tale.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune extensii de gene. Spor la cumparaturi!

Extensii de gene de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *