Cum alegi cele mai bune cutii de depozitare?

cele mai bune cutii de depozitareCutiile de depozitare sunt niste produse utile in orice gospodarie sau casa, ele avand rolul de a inmagazina tot felul de lucruri. In acestea poti pune rufe, carti, scule sau jucariile copiilor.

De asemenea, cutiile de depozitare pot fi utilizate cu succes in bucatarie sau debara, pentru alimente diverse. Poti apela la astfel de lucruri oriunde ai nevoie in locuinta, fiind binevenite, pentru a face ordine.

In magazine exista numeroase modele de cutii de depozitare, astfel ca este destul de dificil de gasit unele adecvate.

Pentru asta, am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune cutii de depozitare, potrivite pentrtu tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la cutiile de depozitare: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune cutii de depozitare in functie de tip?

In functie de tip, cutiile de depozitare pot fi: deschise si inchise.

Cutie de depozitare deschisa – acest model este util atunci cand este foarte des folosit, cand ai nevoie de lucrurile asezate acolo. Fara indoiala, pentru a preveni punerea prafului poti acoperi produsul cu ceva usor, o coala de hartie, un celofan, o panza, dupa preferinte.

Cutie de depozitare cu capac – acest model este cel mai popular si mai intalnit in magazine si in casele fiecaruia. Este etans, poate fi desfacut usor si se poate aseza oriunde este nevoie de el.

Profită de Reducerile actuale eMAG la cutiile de depozitare: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune cutii de depozitare in functie de material?

Cutiile de depozitare se pot clasifica in functie de material, astfel: din lemn, plastic, bambus, carton, sticla etc.

Cutie de depozitare din lemn – este un model rezistent, putand exista posibilitatea asezarii a mai multor astfel de produse, unele peste altele. Este rezistent in timp, asigurand o siguranta sporita si protectie a lucrurilor din interior.

Cutie de depozitare din plastic – acest tip este util pentru depozitarea alimentelor, fiind foarte etans si usor de asezat pe rafturi, in debara sau in bucatarie.

Cutie de depozitare din bambus – este un model usor de transportat, in el putandu-se aseza rufe, carti, etc.

Vezi toate cutiile de depozitare de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune cutii de depozitare in functie de capacitate?

Un criteriu important de care sa tii seama la alegerea cutiilor de depozitare il reprezinta capacitatea acestora. Astfel, poti gasi de: pana la 1 l, sub 20 l si intre 21 si 100 l.

Cutie de depozitare sub 1 l – un model mai mic este special pentru depozitarea alimentelor din bucatarie sau debara, a ustensilelor sau sculelor de dimensiuni reduse, produselor de colectie sau de ingrijire personala.

Cutie de depozitare sub 20 l – acesta este optim pentru a fi folosit in baie, dormitor si chiar living. Poti aseza in ea rufe, jucarii, scule etc.

Cutie de depozitare intre 21 si 80 l – daca ai nevoie sa depozitezi mai multe lucruri atunci este recomandat sa utilizezi un astfel de model, care are o capacitate mai mare. Poti pune diverse lucruri, de la haine, produse de ingrijire, carti, scule etc.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune cutii de depozitare. Spor la cumparaturi!

Cutii de depozitare de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *