Cum alegi cele mai bune blitzuri?

cele mai bune blitzuriUn blitz extern pentru camera foto reprezinta un accesoriu care imbunatateste substantial calitatea fotografiilor realizate, in special atunci cand iluminarea este mai slaba.

Aparatul foto devine puternic odata ce i s-a montat un blitz extern, el ajutand la executarea unor poze de inalta calitate, atunci cand vrem sa surprindem anumite evenimente din viata noastra sau pur si simplu sa capturam peisaje sau diverse momente din vacanta sau calatorie.

Pe piata exista numeroase tipuri de blitzuri pentru camera foto, de aceea este indicat ca inainte de a merge in magazine pentru a gasi unul adecvat, este bine sa stii mai multe despre caracteristicile acestora.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune blitzuri externe pentru camera foto, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la blitzuri: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune blitzuri in functie de numarul director?

Un aspect esential la alegerea unui blitz pentru camera foto este numarul director al acestuia, inscriptionat prin prescurtarea GN (guide number) pe aparat si pe ambalajul acestuia.

De regula, un aparat foto are incorporat din fabricatie un blitz destul de slab ca performanta si de aceea este indicat sa se achizioneze unul extern.

Un blitz extern poate avea valori ale GN, de la 50 si ajungand chiar la 80, cel mai performant.

Profită de Reducerile actuale eMAG la blitzuri: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune blitzuri in functie de tipul acestora?

Un factor important de care trebuie sa tii seama atunci cand alegi un blitz pentru camera foto il reprezinta tipul acestuia. Astfel, exista modele: universale sau compatibile doar cu o anumita marca.

Blitz universal pentru camera foto – de regula acest produs este compatibil cu majoritatea aparatelor foto din magazine. Totusi pentru siguranta verifica daca acesta este compatibil cu aparatul tau foto, in special daca ai un model mai vechi.

Blitz compatibil pentru camera foto – un asemenea model este personalizat de catre marii producatori doar pentru aparatele foto ale marcii respective. Asadar, daca ai o camera foto a unui brand cunoscut, achizitioneaza si un blitz de la acelasi brand.

Vezi toate blitzurile de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune blitzuri in functie de tipul montarii?

Blitzurile pot fi montate pe o camera foto in mai multe feluri, in functie de fiecare aparat, astfel: cu patina, cu surub etc.

Blitz cu patina pentru camera foto – acest model este unul universal, care se potriveste la cele mai multe tipuri de aparate foto de pe piata. Insa, inainte de a cumpara acest produs este bine sa verifici faptul ca patima este compatibila cu dispozitivul tau. Aveti grija, anumite marci produc blitzuri cu patina dedicata doar modelelor proprii.

Blitz cu surub de montare pentru camera foto – poate fi instalat pe anumite aparate foto compatibile tip DSLR, in format FX si DX. Poate fi comandat fara fir prin radio. Cu trei modele de iluminare ofera un control total, in cazul unor medii de fotografiere specifice.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune blitzuri. Spor la cumparaturi!

Blitzuri de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *