Cum alegi cele mai bune absorbante?

cele mai bune absorbanteAbsorbantele sunt produse folosite de catre femei in perioada de menstruatie sau menopauza, asigurandu-le un confort sporit. Acestea sunt foarte eficiente, contribuind din plin la desfasurarea normala a activitatii zilnice.

Este esential de stiut faptul ca absorbantele sunt produse 100% sigure, discrete, care iti fac viata mai usoara si iti permit sa te misti in voie, indiferent daca esti acasa, la serviciu sau la o petrecere.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de produse, dar este destul de dificil sa alegi unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune absorbante, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la absorbante: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune absorbante in functie de stil?

Absorbantele pot fi de mai multe feluri in functie de stil, astfel: ultra long cu aripioare, fara aripioare, scurte, multiforme etc.

Absorbante ultra long cu aripioare – sunt produse specifice pentru un flux mediu si intens. Prezinta un strat superior care aduce un confort sporit, neutralizand mirosul. Are de asemenea zone de protectie, pentru a preveni scurgerile.

Absorbante ultra long fara aripioare – aceste produse sunt concepute pentru un flux redus. Sunt traditionale, iar invelisul moale asigura un bun confort, permitand pielii sa respire.

Absorbante scurte – acestea sunt produse normale, care ofera protectie si confort. Ele se fixeaza foarte bine pe lenjerie, ideale pentru utilizarea zilnica. Iti permite sa iti desfasori activitatea in mod obisnuit, fara stres.

Profită de Oferta actuală eMAG la absorbante: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune absorbante in functie de tip?

Absorbantele pot fi de mai multe feluri in functie de tip: clasice, tampoane, cupa menstruala etc.

Absorbante clasice – sunt produsele obisnuite, care sunt utile pentru femei in orice imprejurare. In functie de preferinte si confortul personal, poti alege niste absorbante scurte sau lungi.

Absorbante tip tampoane – acest produse sunt conventionale, interne si ofera o combinatie de igiena, siguranta si confort. Sunt perfecte chiar si pentru un flux menstrual intens. Se adapteaza perfect pentru anatomia feminina. Este destinat mai ales pentru anumite siutuatii, pentru inot in bazin, sauna, la mare.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la absorbante: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune absorbante in functie de destinatie?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unor absorbante il reprezinta destinatia, care poate fi: pentru ciclu menstrual, pentru menopauza, postpartum etc.

Absorbante pentru ciclu menstrual – aceste produse sunt cele mai frecvente de pe piata si cele mai populare in randul femeilor. Poti alege absorbante lungi sau scurte, tampoane, in functie de obisnuinta si preferinte.

Absorbante pentru menopauza – sunt indicate produse cu aripioare de fixare, care dispun de un strat catifelat, care permite pielii sa respire. Pastreaza un mediu uscat si un grad ridicat de confort.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune absorbante. Spor la cumparaturi!

Absorbante de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *