Cum alegi cel mai suport pentru hamac?

cel mai suport pentru hamacUn suport pentru hamac este practic cel mai important lucru de care sa tinem cont atunci cand montam o panza sau o plasa suspendata de ambele capete, ce este folosita ca pat sau leagan.

Este esential ca in momentul cand achizitionam un suport pentru hamac sa avem in vedere mai multe aspecte. Produsul trebuie sa fie rezistent si sa suporte greutatea persoanelor care se relaxeaza in curte sau in gradina, folosind hamacul.

De asemenea, suportul este obligatoriu sa se potriveasca perfect cu hamacul, de aceea este recomandat sa se cumpere impreuna din magazine.

Pe piata vei gasi numeroase astfel de modele, de aceea este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun suport pentru hamac, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la suporturile pentru hamac: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai suport pentru hamac in functie de greutatea suportata?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui suport pentru hamac il constituie greutatea suportata, astfel: pentru 100 kg, 150 kg etc.

Suport pentru hamac pentru 100 kg – acest model este realizat din otel si este conceput dintr-o singura bucata. Poate avea urmatoarele dimensiuni: 300 x 72 x 11 cm.

Suport pentru hamac pentru 150 kg – produsul suporta o greutate mai mare, el avand si dimensiuni marite, astfel: 345 x 109 x 120 cm. Este fabricat din otel, fiind foarte rezistent.

Profită de Oferta actuală eMAG la suporturile pentru hamac: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai suport pentru hamac in functie de material?

Suporturile pentru hamace pot fi realizate din diverse materiale precum: otel, lemn, bambus, etc.

Suport pentru hamac din otel – acest model poate fi dintr-o singura bucata, iar de capetele sale poate fi montat hamacul in carlige. Exista si varianta folosirii a doi suporti separati, cate unul la fiecare margine a hamacului.

Suport pentru hamac din lemn – acesta este specific pentru un hamac stil scaun, care este montat cu ajutorul unui inel de un punct fix.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la suporturile pentru hamac: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai suport pentru hamac in functie de tipul acestuia?

Suporturile pentru hamace pot fi in functie de tipul acestora astfel: pentru 1 persoana, pentru 2 persoane etc.

Suport pentru hamac pentru 1 persoana – acest tip este specific pentru toate modelele obisnuite de hamace, fiind realizat din otel. Este foarte rezistent si practic la montaj. Inaltimea si lungimea pot fi reglabile.

Suport pentru hamac pentru 2 persoane – se preteaza pentru modelele mai mari, pentru 2 persoane. Spre exemplu, el are urmatoarele dimensiuni: lungimea de 340 – 380 cm, inaltimea de 105 – 122 cm, iar latimea bazei de 115 cm.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai suport pentru hamac. Spor la cumparaturi.

Suporturi pentru hamac de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *