Cum alegi cel mai bun toaster?

cel mai bun toasterUn toaster este un prajitor de paine, un aparat foarte popular in bucatariile romanilor. Cu ajutorul acestuia poti pregati un dejun delicios pentru intreaga familie, in doar cateva minute.

Pentru a rumeni feliile de paine dupa gustul tau iti poti achizitiona un toaster, care iti poate economisi timpul, in special dimineata cand acesta este foarte pretios.

In magazine, vei intalni numeroase asemenea modele, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, va prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun toaster, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la toastere: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun toaster in functie de capacitate?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui toaster il reprezinta capacitatea acestuia, care poate fi de: 2 felii sau 4 felii.

Toaster cu 2 felii de paine – prajitorul este unul clasic, in care se pot introduce 2 felii de paine. Este unul suficient pentru o familie obisnuita. Aparatul va ajuta sa aveti painea prajita pe gustul fiecaruia, regland nivelurile de rumenire foarte usor, de la un buton.

Toaster cu 4 felii de paine – este un model care are o capacitate dubla fata de prajitoarele clasice. De regula are o putere mai mare, de 1300 – 1500 W si mai multe trepte de reglare ale temperaturii. Are dimensiuni mai mari, cat si un pret mai ridicat.

Profită de Oferta actuală eMAG la toastere: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun toaster in functie de putere?

Un toaster poate avea diferite valori ale puterii, astfel: 500 – 900 W si peste 1000 W.

Toaster de 500 – 1000 W – este un model standard, care poate avea 6 niveluri de rumemire al painii prajite. Este perfect pentru o familie obisnuita, prajitorul avand un consum redus de energie electrica.

Toaster de peste 1000 W – este un prajitor mai puternic, iar in functie de model poate praji 2 sau 4 felii de paine, in acelasi timp. Este un model mai robust, iar tehnologia de prajire este mai rapida. Unele tipuri dispun si de un gratar pentru chifle, baghete sau covrigi.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la toastere: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun toaster in functie de nivelurile de rumenire?

Un toaster poate avea diverse niveluri de rumenire, astfel: 3-4 sau 6-8.

Toaster cu 3-4 niveluri de rumenire – este un aparat clasic, in general, care permite prajirea a doua felii de paine. Nivelul de rumenire este reglabil datorita unui buton aflat pe partea laterala a dispozitivului.

Toaster cu 6-8 niveluri de rumenire – acest model asigura pregatirea painii prajite, la 6-8 niveluri de rumenire, in functie de preferinte. Aparatul dispune si de functia de oprire, care iti permite intreruperea ciclului de prajire in orice moment. Dispozitivul are dimensiuni reduse, de 25 x 15 x 14 cm, putandu-se amplasa usor pe blatul din bucatarie.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun toaster. Spor la cumparaturi!

Toastere de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *