Cum alegi cel mai bun suport de vase?

cel mai bun suport de vaseUn suport de vase este un produs care se regaseste in orice bucatarie, indiferent daca vorbim de o casa sau de un apartament. El este util pentru asezarea farfuriilor si a altor vase dupa ce au fost spalate, pentru scurgere.

De regula, suportul de vase se amplaseaza pe blatul de la bucatarie, in apropierea chiuvetei, pentru a evita prelingerea picaturilor de apa pe masa.

Pentru a gasi un suport de vase adecvat trebuie sa urmezi cativa pasi obligatorii. Astfel, in primul rand trebuie sa masori spatiul unde il vei aseza, adica lungimea si latimea. Apoi vei stabili, in functie de necesitatile tale, modelul acestuia, cu unul sau mai multe niveluri. Nu uita si de locasul pentru tacamuri.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun suport de vase, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la suporturile de vase: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun suport de vase in functie de model?

In functie de model, suporturile de vase pot fi: standard, cu scurgator si cu locas de tacamuri.

Suport de vase standard – de regula acest produs este compus dintr-un suport propriu-zis pe care se aseaza farfuriile pentru scurgere si o tava.

Suport de vase cu scurgator – este mai practic, modelul avand si un spatiu special pentru scurgerea apei de la farfuriile asezate pe el. Cel mai rezistent este cel confectionat din silicon si plastic, care dureaza foarte mult in timp. Dimensiunile pot fi de 36 x 31 x 12 cm.

Suport de vase si tacamuri – este un model complet in care pot sta atat farfuriile, cat si tacamurile. Este de preferat pentru o mai buna organizare in bucatarie.

Profită de Reducerile actuale eMAG la suporturile de vase: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun suport de vase in functie de numarul de niveluri ale acestuia?

Suporturile de vase pot fi in functie de numarul de niveluri ale acestora astfel: clasic, cu 2 sau 3.

Suport de vase clasic – este modelul cel mai popular in randul utilizatorilor, avand un singur nivel, plus un locas pentru tacamuri. Marimea poate fi de 48 x 30 x 10 cm.

Suport de vase cu 2 niveluri – dispune de doua niveluri pe care poti aseza orice tip de farfurii, avand si un locas pentru tacamuri. Ca dimensiuni poate avea 40 x 25 x 24 cm.

Suport de vase cu 3 niveluri – este cel mai complex produs din aceasta gama, avand o mare capacitate de depozitare a farfuriilor si tacamurilor. Este util atunci cand dispui de multe vase in bucataria ta.

Vezi toate suporturile de vase de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun suport de vase in functie de material?

Suporturile de vase pot fi confectionate din: plastic, metal, otel cromat etc.

Suport de vase din plastic – este cel mai intalnit model din magazine, asigurand o buna stabilitate a farfuriilor si tacamurilor in el. Este solid, rezistent si usor de curatat.

Suport de vase metalic – este un model confectionat din sarma cromata foarte rezistenta si durabila in timp. Este usor de asamblat si utilizat, avand un design modern.

Suport din otel cromat – este foarte durabil in timp, avand un aspect modern, rafinat. Se potriveste la orice bucatarie, avand o mare capacitate de depozitare.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune suporturi de vase. Spor la cumparaturi!

Suporturi de vase de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *