Cum alegi cel mai bun set de mobila de bucatarie?

cel mai bun set de mobila de bucatarieUn set de mobila de bucatarie aduce casei functionalitate si contribuie la crearea unui confort gospodinei care pregateste mancarea. In acelasi timp, piesele de mobilier creeaza o atmosfera placuta in aceasta camera, pentru servirea mesei in familie.

Deoarece “uzina” casei se gaseste in bucatarie, un set de mobila, ales cu grija si cu mult gust, poate aduce beneficii tuturor membrilor din familie. Totul trebuie gandit la milimetru, pentru a putea folosi judicios spatiul din bucatarie si a de aseza setul de mobila, in modul cel mai practic.

Pentru cine doreste sa aleaga un set de mobila pentru bucatarie este bine de stiut ca piesele pentru aceasta camera vor fi dispuse, in primul rand, in functie de spatiul disponibil si apoi de cerintele fiecarei familii sau persoane.

Un set de mobila de bucatarie trebuie sa contina mai multe corpuri, dintre care unele suspendate, pentru a castiga spatiu. Blatul trebuie sa fie obligatoriu, pentru a crea o zona de lucru pentru gospodina.

De asemenea, este recomandat sa avem o chiuveta incorporata, o masina de spalat vasele si chiar un aragaz, daca configuratia ne permite.

Dar, inainte de a merge in magazine este bine sa stim anumite detalii importante despre piesele de mobilier, pentru a gasi solutia adecvata.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun set de mobila de bucatarie, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la seturile de mobilă de bucătărie: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun set de mobila de bucatarie in functie de ofertele de pe piata?

In functie de ofertele existente se disting doua tipuri de seturi de bucatarie: mobilier conventional din magazine sau la comanda.

Daca ai camera goala in bucatarie, atunci te poti orienta spre un set de mobila clasic deja fabricat, aflat in magazine. In primul rand, trebuie sa masori spatiul din camera, sa faci o schita cu amplasarea corpurilor si sa stabilesti exact numarul acestora.

Poti pune pe desen frigiderul, aragazul si alte aparate electrocasnice, pe care vrei sa le ai in bucatarie. Apoi, trebuie sa le imbini astfel incat totul sa se combine armonios.

In cazul in care intentionezi sa faci un set de mobila de bucatarie pe comanda, atunci poti apela la un designer pentru a face niste piese unicat, daca bugetul iti permite.

In caz ca nu optezi pentru aceasta varianta, atunci poti face tu conceptul, impreuna cu familia. Desenezi corpurile, treci dimensiunile, masori de doua ori si scrii o singura data, pentru a fi sigur ca nu gresesti.

Cu planul in buzunar, te poti prezenta la un centru de comanda si totul se va rezolva.

Profită de Reducerile actuale eMAG la seturile de mobilă de bucătărie: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun set de mobila de bucatarie in functie de material?

In functie de material exista mai multe tipuri de seturi mobile de bucatarie: din lemn, din pal, MDF, metal sau chiar din sticla.

Un set de mobila de bucatarie clasica poate fi din lemn, avand avantajul ca este foarte durabil in timp. Insa, are dezavantajul ca are o greutate considerabila, greu de adus pe scari sau la etaj.

Un set de bucatarie mai usor de transportat si montat este cel din PAL sau MDF. Aceste tipuri au un mare avantaj, acela al pretului mai scazut.

Daca optezi pentru seturi de bucatarie din metal sau sticla, acestea sunt mai costisitoare, dar mai usor de intretinut.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun set mobila de bucatarie. Spor la cumparaturi!

Seturi mobilă de bucătărie de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *