Cum alegi cel mai bun senzor de temperatura?

senzor-de-temperaturaUn senzor de temperatura este un aparat care este capabil sa monitorizeze temperatura dintr-o camera sau din exterior si este prevazut cu un ecran. Acesta ne poate ajuta sa verificam si sa controlam ambientul din orice incapere, cu usurinta.

De asemenea, trebuie specificat faptul ca un senzor de temperatura poate fi asezat oriunde in locuinta, in functie de preferinte. Unele aparate permit si masurarea umiditatii din aer.

In magazine, vei intalni diverse astfel de dispozitive, insa nu este chiar usor sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun senzor de temperatura, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la senzor de temperatura: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun senzor de temperatura in functie de utilitate?

Senzorii de temperatura pot fi de doua feluri in functie de utilitate: de interior si de exterior.

Senzor de temperatura de interior – este un aparat conceput special pentru determinarea temperaturii din camera, iar in functie de model poate fi montat pe perete sau asezat pe masa. Dispune de ecran si functioneaza cu baterii.

Senzor de temperatura de exterior – este un dispozitiv care poate fi montat pe fatada exterioara a casei sau a apartamentului, pe perete. Poate determina temperatura intr-un interval larg, intre – 35 grade C si + 60 grade C. Se conecteaza cu ajutorul unui cablu.

Profită de Oferta actuală eMAG la senzor de temperatura: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun senzor de temperatura in functie de tip?

Senzorii de temperatura pot fi de doua feluri in functie de tip: cu fir sau wireless.

Senzor de temperatura cu fir – acest model este atasat unui releu (care trebuie sa fie compatibil) si monitorizeaza temperatura dintr-o incapere. El permite determinarea temperaturii in intervalul – 40 grade C – + 80 grade C, avand o precizie de ± 3%. Dupa conectare, valorile se pot vizualiza pe un smartphone, printr-o aplicatie disponibila in Google Play si in App Store.

Senzor de temperatura fara fir – este un dispozitiv prevazut cu un ecran digital care afiseaza temperatura, precum si umiditatea din camera. El functioneaza cu baterii tip AAA, iar printr-o aplicatie este permis accesul de la distanta a unui smartphone, tableta sau calculator. Este compatibil cu sistemele Android sau iOS, iar conectivitatea se face prin tehnologia Bluetooth. Poate fi montat pe perete in sufragerie, bucatarie sau dormitor.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la senzor de temperatura: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun senzor de temperatura in functie de forma?

Senzorii de temperatura pot fi de mai multe feluri in functie de forma acestora: rotunzi, patrati etc.

Senzor de temperatura de forma rotunda – este un dispozitiv care permite controlul temperaturii si a umiditatii din orice incapere. El poate fi montat usor pe perete, cu un suport. El functioneaza cu o singura baterie tip AAA si permite conectivitate prin bluetooth.

Senzor de temperatura de forma patrata – acest model este de sine statator si poate fi asezat oriunde in casa sau apartament, pe masa sau pe noptiera. In acelasi timp, dispozitivul care dispune de un ecran LCD pe care se afiseaza temperatura in timp real, poate fi folosit si in exterior. Functioneaza cu o baterie rotunda tip CR 2450. Dispune de conectivitate Bluetooth.

Senzor de temperatura de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *