Cum alegi cel mai bun scaun de masă pentru copii?

scaun-de-masa-pentru-copiiAtunci când ai un copil mic viața ta este mult mai frumoasă dar în același timp, mai complicată. Atunci când micuțul suflețel începe să cunoască lumea dă dovadă de foarte multă dorința de cunoaștere și curiozitate, având nevoie de o persoană dedicată lângă el, care să-l învețe să se bucure de tot ceea ce îi oferă lumea în care tocmai a pășit. O achiziție importantă pe care orice părinte ar trebui să o facă o reprezintă cel mai bun scaun de masă pentru copii. Cu ajutorul acestuia micuțul tău va reuși să învețe să mănânce ajutat de tine și apoi, ușor, ușor, singurel, într-o manieră simplă, eficientă și plăcută.

Pentru a nu te încurca în modele ieftine, care pentru un preț mai avantajos scad mult din calitatea oferită, îți recomand achiziționare doar a celui mai bun scaun de masă pentru copii. Un model de slabă calitate se va dovedi ineficient, incomod și nesatisfăcător din multe punctele de vedere. Pentru a reuși să faci cea mai bună alegere, trebuie să ții cont de niște lucruri simple și să privești acest scaun ca un tot unitar, ce trebuie să dețină doar caracteristici la superlativ.

Cum alegi cel mai bun scaun de masă pentru copii?

Copilul mic are tendința de a se mișca excesiv, astfel încât este greu de menținut pe un scaun chiar și atunci când i se da de mâncare. Pentru a împiedica orice accident neplăcut, cel mai bun scaun de masă pentru copii trebuie să prezinte un sistem special de prindere, care să împiedice căderea, și-n același timp, să nu incomodeze foarte mult mișcările. Sistemul de prindere în 5 puncte, cu bretele, este cel mai indicat.

Cele mai multe modele prezintă roți ce ajută la transportul rapid și simplu. Aceste roți trebuie să prezinte un sistem special de blocare, ce nu va permite răsturnarea scaunului nici chiar atunci când în el se află unul dintre cei mai energici copii.

Confortul celui mic este garantat de pernele scaunului, care trebuie să fie confecționate dintr-un material ceva mai gros dar în același timp maleabil. De asemenea, aceste perne trebuie să fie detașabile. Măsuța specială din dotarea scaunului se impune a fi suficient de mare, detașabilă, cu diferite mulaje speciale, care să nu permită căderea diverselor vase de pe suprafața sa.

După cum bine știi, pe cât de mic este copilul pe atât de multă mizerie face, astfel că este important să nu scapi din vedere acest aspect și să-ți achiziționezi un scaun de masă pentru copii ușor de curățat, manual sau la mașina de spălat. Pentru curățarea ușoară este important ca husele și celelalte părți să fie detașabile.

De asemenea, te sfătuiesc să te orientezi către un scaun de masă pentru copii pliabil, pe care să îl poți strânge ușor după servirea mesei, și de ce nu, pe care să îl poți lua cu tine într-o călătorie.

Când faci achiziția ține cont și de existența suportului pentru picioare, care asigură un confort optim pentru copil.

Pentru o folosire cât mai îndelungată, ai in vedere ca scaunul de masă pentru copii pe care urmează să îl achiziționezi să fie reglabil pe înălțime.

Alege dintr-o gamă variată de produse cel mai bun scaun de masă pentru copii: Click Aici.

 

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *