Cum alegi cel mai bun scaun de frizerie?

cel mai bun scaun de frizerieUn scaun de frizerie este un produs tipic pentru orice salon de infrumusetare, indiferent daca el este destinat barbatilor sau femeilor. Fara indoiala este important ca el sa asigure un confort deosebit clientilor.

Oamenii trebuie sa vina si sa stea complet relaxati intr-un scaun de frizerie, iar hair-stylistul sa-si arate arta de a aranja parul.

Pe piata exista numeroase astfel de modele, de aceea este destul de greu de gasit unul adecvat, cu repeziciune.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun scaun de frizerie, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la scaunele de frizerie: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun scaun de frizerie in functie de utilitate?

Scaunele de frizerie pot fi in functie de utilitate de mai multe feluri: pentru hair-styling, cosmetica, make-up.

Scaun de frizerie pentru hairstyling – este un model normal prevazut cu spatar, tetiera, brate si suport pentru picioare. Este recomandat pentru salon sau frizerii, avand un confort sporit. El va impune o relaxare totala a clientilor.

Scaun de frizerie pentru cosmetica – poate fi un model tip taburet cu roti ce este destinat saloanelor de manichiura, pedichiura sau cosmetica. El se poate regla usor pe inaltime, in functie de client. Scheletul este unul rezistent, fiind realizat din inox.

Scaun de frizerie pentru make-up – este un model profesionist special conceput pentru saloanele de frumusete, spa-uri sau frizerii. Este capitonat cu piele pentru un plus de confort. Are un cadru metalic din inox solid, avand suport pentru brate si picioare si este reglabil pe inaltime.

Profită de Oferta actuală eMAG la scaunele de frizerie: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun scaun de frizerie in functie de tipul acestuia?

Scaunele de frizerie pot fi in functie de tipul acestuia de doua feluri: clasice si fotolii.

Scaun de frizerie clasic – poate fi un model obisnuit, mai simplu si cu un pret mai accesibil. Are si suporturi pentru brate si picioare, precum si sistem de reglaj.

Scaun de frizerie tip fotoliu – este un model foarte elegant, somptuos, confectionat din piele. Este foarte elegant, are o greutate foarte mare, fiind solid. Are un spatar reglabil si poate achizitionat in diverse culori.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la scaunele de frizerie: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun scaun de frizerie in functie de caracteristici?

Fara indoiala atunci cand alegi un scaun de frizerie trebuie sa tii cont de principalele caracteristici, dar si de bugetul alocat.

Modelul se poate roti in jurul axei sau poate fi fix, insa este reglabil pe inaltime, pentru a fi ajustat in functie de clienti. De asemenea, este recomandat sa dispuna de suporturi pentru brate si picioare, pentru a asigura un confort sporit si o relaxare totala.

Spatarul poate fi reglabil, insa structura trebuie sa fie solida si sa se preteze pentru orice client, indiferent de greutate si inaltime.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun scaun de frizerie. Spor la cumparaturi!

Scaune de frizerie de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *