Cum alegi cel mai bun nuantator de par?

cel mai bun nuantator de parNuantatorul de par este o vopsea care are o rezistenta medie si care dureaza mai putin decat un produs clasic sau profesional. Totusi unele femei apeleaza la aceasta varianta, care poate fi folosita atat pentru un par natural, cat si pentru unul deja vopsit.

Sunt unele persoane care isi doresc o schimbare si utilizeaza un nuantator de par, o vopsea care coloreaza doar firele, fara a le modifica din punct de vedere chimic. Daca aveti intentia sa va schimbati look-ul, puteti alege o nuanta mai indrazneata.

Fara indoiala, la alegerea unui nuantator trebuie sa tinem seama de tipul tenului, de nuanta dorita pentru par, de varsta si de culoarea ochilor. Nu este o decizie usoara sa optezi pentru un anume nuantator de par, dar o poti face tinand cont de tipul acestuia.

Pe piata exista diverse nuantatoare de par si de aceea trebuie sa stii anumite lucruri legate de caracteristicile acestora.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun nuantator de par, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la nuanțatoarele de păr: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun nuantator de par in functie de rezistenta acestuia?

In magazine sunt mai multe tipuri de nuantatoare de par, in functie de rezistenta: temporara, semipermanenta si permanenta.

Nunantatorul de par temporar se aplica fara clatire, insa acesta rezista doar pana la prima spalare.

Nuantatorul de par cu rezistenta semipermanenta este destul de utilizat de catre femei, iar el se elimina prin spalari periodice.

Cel mai bun din aceasta categorie este nuantatorul pentru vopsire permanenta, care dureaza cel mai mult in timp.

Profită de Reducerile actuale eMAG la nuanțatoarele de păr: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun nuantator de par in functie de tipul produsului?

In functie de tipul nuantatorului, se pot distinge doua feluri de produse: clasice si profesionale.

Nuantatorul de par clasic poate fi o vopsea fara amoniac, care confera stralucire, fiind recomandat pentru diversele tipuri de par, precum subtire, degradat si tratat chimic.

Un nuantator de par profesional este cel mai performant produs din aceasta categorie.

Vezi cele mai populare nunanțatoare de păr de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun nuantator de par in functie de forma produsului?

Dintre nuantatoarele de par din magazine mentionam urmatoarele tipuri de porduse, in functie de forma acestora: crema, spray, pudra, spuma si lichid.

Spre exemplu, un nuantator tip spray se pulverizeaza direct pe parul umed, iar acesta se piaptana pentru uniformizare.

Un nuantator de par tip crema fara amoniac are o formula semipermanenta care actioneaza pe zonele evidentaiate sau foarte deschise ale firelor. Produsul reimprospateaza si ingrijeste firul, oferind rezultate de culoare si reflexe de lumina diferite.

Un nuantator de par lichid se poate folosi pentru par normal si este ideal pentru acoperirea radacinilor crescute intre doua colorari si a firelor albe.

Acum putem spune ca esti pregatita pentru a-ti achizitiona cel mai bun nuantator de par. Spor la cumparaturi!

Nuanțatoare de păr de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *