Cum alegi cel mai bun microfon spion?

cel-mai-bun-microfon-spionOdata cu dezvoltarea tehnologiei au aparut fel de fel de gadgeturi, printre care si microfoanele spion. Aceste noi dispozitive sunt comercializate acum si in magazinele sau pe site-urile din Romania.

Initial, cu mai multi ani in urma, au fost concepute reportofoanele spion, care ajutau la inregistrarea unor conversatii. Insa, in ultimii ani s-au construit niste dispozitive avansate, asa-numitele microfoane spion. Acestea permit preluarea semnalului audio si transmiterea acestuia la distanta.

Cei care folosesc aceste microfoane spion sunt interesati sa asculte o conversatie in timp real, dar sunt si varianate care permit si inregistrarea.

Daca iti doresti un asemenea gadget, atunci poti citi ghidul de mai jos care te va ajuta sa alegi cel mai bun microfon spion pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la microfoanele spion: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun microfon spion in functie de tipul acestuia?

Microfoane spion de interceptare locala

Daca vrei sa asculti conversatia dintr-un anumit spatiu, este recomandat sa folosesti dispozitive localizate. Astfel, gadgetul este plasat in locul dorit, iar acesta preia semnalul acustic.

Microfoane spion cu interceptare la distanta

Daca intentionezi sa asculti un dialog de la distanta, atunci este nevoie de o statie directionala cu amplificator. Totul este conditionat de pozitionarea fata de zona de receptie a antenei.

Acest model contine niste casti audio speciale si o antena de receptie.

Profită de Reducerile actuale eMAG la microfoanele spion: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun microfon spion tinand cont de functiile acestuia?

Pe piata exista diverse modele de microfoane spion, cu mai multe functii, precum inregistrare audio si video.

Pentru inregistrare audio, sunt diferite dispozitive care sunt ascunse in obiecte, precum chei, stick-uri, pixuri etc. Un dezavantaj in acest caz este faptul ca trebuie sa te afli in preajma persoanelor care dialogheaza.

Pentru inregistrarea de imagini, exista gadgeturi care preiau atat semnalul acustic, cat si pe cel video.

Un microfon spion poate avea o autonomie stand by de 48 de ore si o autonomie de folosire de 60 -90 de minute.

Vezi cele mai populare microfoane spion de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Ce mai trebuie sa stii inainte de a-ti achizitiona cel mai bun microfon spion?

Caracteristici ale microfoanelor spion

In cazul unei localizari fixe, raza de detectie este de cel putin 10 metri. Daca se foloseste o antena de amplificare, atunci raza de actiune creste pana la 50-100 de metri.

Unde pot fi ascunse microfoanele spion

Microfoanele spion pot fi montate in aproape orice obiect. Acestea pot fi montate in ceasuri, brichete, routere si in diverse gadgeturi.

Aspecte legale pentru montarea de microfoane spion

Nu este permisa montarea de microfoane sau camere spion in interiorul birourilor, locuintelor sau in spatiul public cu scopul urmarimii sau supravegherii persoanelor, conform legilor in vigoare din Romania, cu exceptia situatiilor prevute de lege.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun microfon spion. Spor la cumparaturi!

Microfoane spion de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *