Cum alegi cel mai bun intrerupator?

cel mai bun intrerupatorUn intrerupator este un produs care se gaseste in orice locuinta, el fiind folosit pentru deschiderea si inchiderea circuitelor de iluminat. El reprezinta un mijloc rapid de conectare a surselor de lumina dintr-o casa, birou sau cladire.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei si productia de intrerupatoare s-a diversificat, aparand numeroase modele moderne, care vin cu diverse solutii avansate. Astfel, au aparut mai multe variante pe piata,ele putand satisface toate gusturile.

De aceea, gasirea unui intrerupator adecvat pentru casa ta nu mai este o treaba chiar atat de simpla. Astfel, este recomandat ca inainte de a merge in magazine pentru a cauta un model convenabil, este bine sa stii anumite lucruri legate de caracteristicile acestuia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun intrerupator, potrivit pentru locuinta ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la întrerupătoare: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun intrerupator in functie de tip?

In magazine se pot intalni mai multe tipuri de intrerupatoare, cum ar fi: standard, duble, de capat/de scara si tip cruce.

Intrerupator standard – este cel mai folosit model in locuinte si birouri si cel mai intalnit in magazine. Are un pret accesibil, fiind usor de folosit.

Intrerupator dublu – este utilizat atunci cand in camera este montata o lustra sau candelabru cu mai multe brate, care au doua/trei moduri de iluminat.

Intrerupator de capat/de scara – acest model este instalat atunci cand se doreste controlul unei surse de lumina din doua locuri. Poate fi montat pe o scara interioara, un etaj.

Intrerupator cruce – se foloseste pentru comenzi intermediare, care permit comanda circuitului de iluminat din mai multe puncte.

Profită de Reducerile actuale eMAG la întrerupătoare: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun intrerupator in functie de tipul actionarii?

Intrerupatoarele sunt de mai multe tipuri in functie de tipul actionarii: cu clapeta, cu touch, cu telecomanda, cu variator si cu senzor.

Intrerupator cu clapeta – este cel mai intalnit si mai popular model, fiind montat in orice locuinta. Are un pret accesibil tuturor, fiind foarte usor de manevrat.

Intrerupator cu touch – acest model este actionat printr-o simpla atingere, fiind un produs modern, dar are un pret costisitor. A ajuns sa fie pe locul doi in preferintele utilizatorilor.

Intrerupator cu telecomanda – exista modele cu touch care dispun si de o telecomanda, cu ajutorul careia poti deschide sau inchide lumina.

Intrerupator cu variator – acest model este destinat becurilor LED, care au mai multe trepte de iluminat. Acesta regleaza intensitatea luminii in functie de preferinte, avand un pret ridicat.

Intrerupator cu senzor de miscare – este adecvat in special zonelor de trecere, precum holuri, balcoane, terase sau in exterior. Lumina se va aprinde doar atunci cand senzorul detecteaza prezenta unei persoane.

Vezi toate întrerupătoarele de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun intrerupator in functie de tipul montarii?

In functie de montaj, intrerupatoarele pot de mai multe feluri: aparente si incastrate.

Intrerupator aparent – acest tip este unul clasic, care este montat direct pe tencuiala. Este cel mai intalnit model in locuinte si birouri.

Intrerupator incastrat – este ingropat in perete, intr-o cutie speciala, asigurand o protectie si o siguranta sporita.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun intrerupator. Spor la cumparaturi!

Întrerupătoare de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *