Cum alegi cel mai bun gel de unghii?

cel mai bun gel de unghiiPentru a avea o manichiura de calitate si care sa impresioneze, atunci este recomandat sa folosesti un gel de unghii. Astfel, poti crea ceva spectaculos, deosebit, care sa dureze mult timp.

Un mare avantaj al folosirii unui gel de unghii este acela ca femeile nu trebuie sa se mai ingrijeasca la cateva zile sau saptamanal de aspectul manichiurii, ci doar la o perioada mai lunga de timp.

Poti avea o manichiura perfecta daca utilizezi un gel de unghii, care iti poate da un aspect impecabil si cu mare rezistenta. Poti gasi modele diverse, in culori speciale care iti va da o imagine impresionanta in societate.

In magazine vei da peste numeroase astfel de produse si de aceea este destul de greu sa iti gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun gel de unghii, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la gelul de unghii: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun gel de unghii in functie de tipul acestuia?

Gelurile de unghii pot fi de mai multe tipuri, astfel: de intretinere, de constructie, de fixare.

Gel de unghii de intretinere – acest produs este indicat sa fie folosit la aproximativ 3 saptamani, chiar si in cazul cand unghiile nu sunt deterioarate.

Gel de unghii de constructie – produsul este realizat pentru aplicarea unghiilor false, putandu-se utiliza cu sablon sau cu tipsuri. Este usor de aplicat, iar timpul de uscare cu ajutorul lampii UV este de circa 2 minute.

Gel de unghii de fixare – acesta este pentru finisare, el avand rolul de a sigila si de a proteja unghiile. Se poate utiliza atat pentru unghiile naturale, cat si la cele false.

Profită de Oferta actuală eMAG la gelul de unghii: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun gel de unghii in functie de aspect?

Gelurile de unghii pot avea diferite aspecte precum: lucioase, sidefate, stralucitoare, texturate, perlate etc.

Gel de unghii cu aspect lucios – se poate utiliza pentru unghiile naturale, cat si pentru cele false. Poti alege dintr-o multitudine de culori vii, avand o buna rezistenta in timp.

Gel de unghii cu aspect sidefat – produsul se poate aplica pe unghii cu usurinta, el continand ingrediente de foarte buna calitate. Se poate opta pentru o culoare argintie, roz, aurie etc.

Gel de unghii cu aspect stralucitor – acest produs este folosit pentru a construi unghii. Este potrivit pentru unghii naturale, unghii false cu geluri UV. El permite combinarea a mai multor culori. Are o buna aderenta si uscare rapida, in circa 2 minute la lampa UV.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun gel de unghii. Spor la cumparaturi!

Gel de unghii de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *