Cum alegi cel mai bun furtun de aspirator?

cel mai bun furtun de aspiratorUn furtun de aspirator reprezinta un accesoriu important pentru aparatul electrocasnic, deoarece prin el se aspira praful in sacul colector. De aceea, atunci cand ai nevoie de un astfel de produs trebuie sa tii cont de anumite caracteristici tehnice ale acestuia.

Este important ca furtunul de aspirator sa se potriveasca perfect cu aparatul tau de acasa, fara a risca sa iti intre praful aiurea sau sa nu folosesti intreaga putere a dispozitivului.

Trebuie sa verifici, daca furtunul intra simplu in locas sau modelul tau este unul care se roteste, pentru a se fixa perfect in aparat.

In magazine vei intalni numeroase produse, dar este dificil de gasit unul adecvat dispozitivului tau.

De aceea, am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun furtun de aspirator, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la furtunurile de aspirator: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun furtun de aspirator in functie de diametru de conectare la aparat?

Un factor foarte important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui furtun de aspirator il reprezinta diametrul de conectare, care poate fi de: 32 – 37 mm, 42 – 44 mm, etc.

Furtun de aspirator cu diametru de 32 – 37 mm – este un model universal pentru aparatele care dispun de diametre de conectare intre 32 si 37 mm. Montajul in locas se face usor, fara probleme.

Furtun de aspirator cu diametru de 42 – 44 mm – poate fi un model universal sau personalizat. Este flexibil si se foloseste la modelele pentru acasa, insa inainte de cumparare este nevoie sa verifici diametrul de conectare al aspiratorului tau si modul de fixare..

Profită de Oferta actuală eMAG la furtunurile de aspirator: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun furtun de aspirator in functie de tip?

Furtunurile de aspirator pot fi in functie de tip, astfel: universale sau personalizate, in functie de marca aparatului.

Furtun de aspirator universal – este un model care poate avea diverse diametre de conectare la aparat, putandu-se potrivi la dispozitivul tau. Insa, este recomandat a se verifica diametrul si modul de conexiune intre furtun si locasul aparatului electrocasnic.

Furtun de aspirator personalizat – acest produs este special conceput pentru un anumit model si marca de aparat. Este recomandat sa achizitionezi un asemenea model, care se va potrivit 100% cu dispozitivul tau.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la furtunurile de aspirator: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun furtun de aspirator in functie de lungime?

Un alt aspect de care sa tii cont la alegerea unui furtun de aspirator il reprezinta lungimea acestuia, care poate fi: 1 – 1,8 m, 2 – 3,5 m etc.

Furtun de aspirator de 1 – 1,8 m – este un produs clasic, putand fi personalizat pentru anumite modele sau universal. Poti alege unul din plastic cu striatii sau unul simplu.

Furtun de aspirator de 2 – 3,5 m – poti alege un model mai lung care sa iti ofere o mai mare raza de curatire, in locuinta. Acesta este flexibil, usor de manevrat, dar si de montat in locasul aparatului. Este destinat, in special, caselor sau apartamentelor cu camere mari.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun furtun de aspirator. Spor la cumparaturi!

Furtunuri de aspirator de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *