Cum alegi cel mai bun dreptar?

cel mai bun dreptarUn dreptar se utilizeaza de regula la realizarea tencuielilor, a sapelor si la efectuarea planeitatii suprafetelor peretilor, podelelor, fatadelor sau acoperisurilor cladirilor, in lucrarile de constructii.

Un asemenea produs este foarte util pentru executarea unor lucrari de finisare de calitate, indiferent daca vorbim de amenjari interioare sau exterioare. Dreptarul este un instrument foarte des folosit, in lucrarile de zidarie, de meseriasii specializati in domeniu.

Daca in urma cu mai multi ani, un dreptar era confectionat de obicei din lemn, astazi, odata cu dezvolarea industriei de profil, acesta se realizeaza din aluminiu, un material usor, care asigura o fiabilitate sporita.

Astfel, un dreptar poate fi utilizat la nivelarea sapelor de egalizare, a suprafetelor din beton, dar si a pardoselilor industriale, precum hale de productie sau reparatii, la rampe de acces, dar si la tencuieli.

Pe piata pot fi gasite diverse modele de dreptare si de aceea este recomandat, ca inainte de a merge in magazine sa cunosti anumite lucruri legate de acestea.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun dreptar, potrivit lucrarilor tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la dreptare: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun dreptar in functie de dimensiuni?

Un dreptar se alege in functie de dimensiunile sale, care trebuie sa fie compatibile cu amploarea si tipul lucrarilor executate.

Astfel, trebuie sa stii faptul ca un dreptar poate fi ales in functie de dimensiunile sectiunii, de grosime si de lungimea acestuia.

Spre exemplu, pentru sape de egalizare, suprafete de beton, pardoseli industriale, rampe de acces si tencuieli poti alege un dreptar cu sectiunea de 50 x 50 mm, grosimea de 1,5 mm, avand diverse lungimi, de la 1 m pana la 3 m.

Se gasesc si dreptare cu alte sectiuni, spre exemplu 90 x 20 mm, 100 x 25 mm, 80 x 20 mm, 80 x 40 mm. Aceasta se va alege in functie de intinderea suprafetei de finisare si de tipul suprafetei.

Profită de Reducerile actuale eMAG la dreptare: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun dreptar in functie de utilitate?

Poti alege un dreptar pentru diverse suprafete, precum fatade, pereti, tavane, pardoseli sau universale.

In functie de necesitati, poti opta pentru varianta adecvata, potrivit pentru tipul lucrarilor.

Vezi toate dreptarele de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

 Cum alegi cel mai bun dreptar in functie de material?

Un dreptar poate fi confectionat din diverse materiale, precum aluminiu, metal, otel, plastic si lemn.

Cele mai performante sunt dreptarele din aluminiu, deoarece sunt usoare, pot fi manevrate rapid, iar materialul nu se lipeste de instrument. Un dreptar din aluminiu nu este afectat de apa sau aditivii din betoane sau mortare, in comparatie cu modelul din lemn.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun dreptar. Spor la cumparaturi!

Dreptare de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *