Cum alegi cel mai bun ceas smartwatch?

cel mai bun ceas smartwatchUn ceas smartwatch a devenit un produs din ce in ce mai cautat in magazinele de specialitate, el oferind caracteristici speciale, pe care nu le intalnesti la produsele clasice, precum conectarea cu un smartphone sau afisarea unor functii cum ar fi ritmul cardiac, termometrul sau presiunea atmosferica.

Pe piata au aparut o diversitate de modele de ceasuri smartwatch, cu butoane sau touchscreen, cu ecrane clasice sau LED/OLED si cu caracteristici numeroase. De aceea, inainte de a merge in magazine pentru a gasi un ceas inteligent adecvat este bine sa stii mai multe detalii despre acesta.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun ceas smartwatch, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la ceasurile smartwatch: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun ceas smartwatch in functie de autonomie?

Un aspect de care trebuie sa tii seama la alegerea unui ceas smartwatch este autonomia acestuia, care poate fi pana la 48 de ore, pana la 96 de ore si mai mult.

Ceas smartwatch cu autonomie de pana la 48 de ore – acest model are in general o baterie tip Litiu-Ion, Litiu-Polymer cu capacitate mica de 200-420 mAh, care rezista doar 1-2 zile, apoi fiind necesara alimentarea la priza.

Ceas smartwatch cu autonomie de 49-96 de ore – are o baterie mai rezistenta care are o autonomie cuprinsa intre 72 si 96 de ore.

Ceas smartwatch cu autonomie de peste 96 de ore – este cel mai performant model de pe piata din punct de vedere al autonomiei, el putand rezista chiar si 7 zile, fara incarcarea bateriei.

Profită de Reducerile actuale eMAG la ceasurile smartwatch: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun ceas smartwatch in functie de tipul afisajului?

Ceasurile inteligente pot fi impartite in functie de tipul afisajului, astfel: analogice si digitale.

Ceas smartwatch analogic – acest model este destinat celor care au ramas atasati de sistemul analogic traditional, cu limbi, folosit de sute de ani. Are conectivitate Bluetooth si incarcare cu micro USB.

Ceas smartwatch digital – este cel mai intalnit model din magazine, el putand avea preturi variate in functie de performante. Afisarea orelor si minutelor se face electronic, iar cele mai scumpe au si concetivitate Wi-Fi, GPS, 4G si mai multi senzori, precum Heart Rate, Gyroscope, Accelerometru etc.

Vezi toate ceasurile smartwatch de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun ceas smartwatch in functie de compatibilitatea cu sistemul de operare?

Cel mai important factor de care sa tii seama la alegerea unui ceas inteligent il reprezinta compatibilitatea smartwatch-ului cu smartphone-ul tau. Trebuie stiut ca un smartwatch se poate conecta la un telefon mobil daca are un sistem de operare compatibil cu Android, iOS sau Windows.

Pe piata exista ceasuri inteligente care pot fi compatibile cu oricare dintre aceste sisteme de operare sau doar cu unul singur.

Ceas smartwatch compatibil cu Android – la acest model sistemul de operare al smartwatch-ului este compatibil cu Android, ceea ce face sa existe o conectivitate rapida cu telefonul.

Ceas smartwatch compatibil cu iOS – acesta interactioneaza cu telefoanele care sunt dotate cu sistemul iOS.

Ceas smartwatch compatibil cu Windows – produsul are capacitatea sa tina legatura cu smartphone-urile care au sistemul de operare Windows.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitona cel mai bun ceas smartwatch. Sporla cumparaturi!

Ceasuri smartwatch de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolul:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *