Cum alegi cel mai bun carucior 3 in 1 pentru copii?

cel-mai-bun-carucior-3-in-1In momentul in care soseste un copil pe lume, parintii se ingrijesc sa-i cumpere cel mai bun carucior pentru el. De aceea, este bine sa stii anumite lucruri inainte de a-ti achizitiona un carucior 3 in 1 pentru bebelusul tau.

Denumirea carucior 3 in 1 provine de la faptul ca acest mijloc de transport pentru micut indeplineste trei functii. Acestea sunt: landou, scoica pentru masina si carucior propriu-zis.

In principiu, un carucior 3 in 1 poate fi util unui bebelus inca de la nastere si pana in jurul varstei de trei ani. De aceea, pentru parinti cumpararea unui astfel de obiect util reprezinta o investitie eficienta.

Insa alegerea unui astfel de carucior pentru copii este una dificila, mai ales pentru cei care sunt la prima experienta de acest fel.

Îți prezentam mai jos un ghid care te poate ajuta sa alegi cel mai bun carucior 3 in 1 pentru copii, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț: CLICK AICI

Cum alegi cel mai bun carucior 3 in 1 pentru copii?

Greutatea celui mai bun carucior 3 in1

Aceasta caracteristica a caruciorului 3 in 1 este esentiala pentru parinti, in special pentru mama. Produsul pe care il achizitionezi trebuie sa aiba o greutate destul de scazuta si o manevrabilitate usoara.

Trebuie sa stii ca poti fi pus in diverse situatii pentru transportul si caratul caruciorului dintr-un loc intr-altul. Spre exemplu, el trebuie ridicat pe scari sau impins in lift, pus in masina  sau urcat intr-un autobuz.

Astfel, greutatea caruciorului plus a bebelusului pot genera eforturi mari din partea mamei si pot cauza accidente nedorite.

Profită de reducerile de azi la cărucioarele 3 în 1: CLICK AICI.

Confortul celui mai bun carucior 3 in 1 pentru copii

Caruciorul 3 in 1 trebuie sa fie confortabil pentru copil, practic si usor de condus. El trebuie sa se demonteze usor, in cazul in care scoti landoul sau scoica si o asezi in masina.

Fara indoiala, confortul caruciorului depinde de materialul din care este realizat produsul. El trebuie sa fie moale si dintr-o tesatura fina.

Atunci cand montezi la loc, landoul sau scoica, pe corpul caruciorului 3 in 1, operatiunea trebuie sa fie facuta rapid si usor, fara a crea probleme suplimentare pentru parinti.

Siguranta bebelusului pentru cel mai bun carucior 3 in 1 pentru copii

O alta caracteristica importanta a carucioului 3 in 1 este siguranta acestuia. Parintii trebuie sa tina cont de acest aspect foarte important pentru copil. Bebelusul trebuie sa fie tot timpul in siguranta in carucior si sa nu fie expus niciunui fel de pericol.

Blocarea centurilor de siguranta ale caruciorului trebuie sa fie sigura si stabila. Verifica daca modelul ales de tine se blocheaza usor in pozitia aleasa. Un carucior 3 in 1 dispune si de un sistem de franare a rotilor.

Produsul trebuie sa contina si o copertina pentru soare si huse de protectie.

Cărucioare 3 în 1 pentru copii la Promoție: CLICK AICI.

Accesoriile celui mai bun carucior 3 in 1 pentru copii

Oricare carucior 3 in 1 dispune de anumite accesorii indispensabile. Dintre cele mai utile mentionam plasa contra tantarilor, care protejeaza copilul in timpul verii si umbrela, ce se ataseaza pe cadrul metalic.

De asemenea, carucioul 3 in 1 are un suport pentru biberon sau sticla de apa. Acest compartiment este foarte util atunci cand parintii se deplaseaza cu bebelusul in locuri aglomerate.

Un alt accesoriu important il reprezinta husa contra vantului si ploii, care este necesara pentru situatii neprevazute, cand vremea se strica brusc.

Cărucioare 3 în 1 pentru copii de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *