Cum alegi cel mai bun bazin WC?

cel mai bun bazin WCUn bazin WC este un rezervor de apa montat in orice baie, el fiind necesar pentru o buna curatire a vasului de toaleta. In cazul in care ai probleme cu acesta sau vrei sa-l schimbi, atunci este recomandat sa tii seama de anumite caracteristici tehnice.

Fara indoiala, bazinul WC trebuie sa fie compatibil cu sistemul aflat in baia ta, insa este indicat ca pentru montaj sa apelezi la un instalator de profesie, care iti poate realiza o lucrare de calitate.

Pe piata vei vedea o gama larga de astfel de produse si de aceea este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun bazin WC, potrivit pentru baia ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la bazinele de WC: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun bazin WC in functie de inaltimea montajului?

Un factor important de care trebuie sa tii cont la alegerea unui bazin WC il constiutie locul de montaj. Poate fi la seminaltime sau la inaltime, in functie de sistemul propriu din baie al fiecaruia.

Bazin WC montat la seminaltime – acest model este cel mai des intalnit in magazine, dar si cel mai popular. El se poate instala destul de usor cu ajutorul unor suporti montati in perete.

Bazin WC montat la inaltime – daca in baia ta rezervorul este instalat la inaltime, atunci poti adopta aceasta varaianta. Are avantajul ca apa va avea o viteza mai mare si curatirea vasului se va face mai intens.

Profită de Oferta actuală eMAG la bazinele de WC: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun bazin WC in functie de capacitatea acestuia?

Bazinele WC pot fi in functie de capacitate astfel: de 6 litri, 9 litri etc.

Bazin WC de 6 litri – este un model clasic care se poate monta la seminaltime, fara probleme. Rezervoarele moderne fabricate astazi sunt dimensionate pentru o curatire corespunzatoare a vasului WC.

Bazin WC de 9 litri – acest rezervor are o capacitate mai mare, el fiind preferat de multi utilizatori, mai ales ca se poate regla capacitatea intre 6 si 9 litri, in functie de necesitati.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la bazinele de WC: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun bazin WC in functie de material?

Bazinele WC pot fi confcetionate din diverse materiale precum plastic, ceramica etc.

Bazin WC din plastic – este cel mai intalnit rezervor din magazine, dar si cel mai popular din randul utilizatorilor. Asta datorita faptului ca are o greutate scazuta, putandu-se monta mai usor pe perete, precum si un pret mai mic.

Bazin WC din ceramica – acest rezervor are o calitate superioara, el fiind mai rezistent in timp fata de cele confectionate din plastic. Daca se monteaza la semiinaltime sau mai sus, trebuie sa se realizeze o prindere corespunzatoare in perete.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun bazin WC. Spor la cumparaturi!

Bazine de WC de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *