Cum alegi cel mai bun balansoar pentru copii?

cel-mai-bun-balansoar-copiiIn momentul cand devenim parinti, constatam ca trebuie sa facem lucruri pe care nu le-am intreprins niciodata. Astfel, intr-o zi suntem pusi in situatia de a alege cel mai bun balansoar pentru copii.

Un lucru important in camera copilului il reprezinta un balansoar, care este folosit pentru linistirea si adormirea bebelusului. In magazinele de specialitate, exista o gama larga de balansoare pentru copii. Dar care este cel mai bun balansoar, potrivit pentru tine?

Atunci cand hotarasti sa cumperi un balansoar, trebuie sa stii nevoile bebelusului si ale familiei tale, pentru a lua cea mai buna decizie.

Fara indoiala, este necesar sa cunosti care sunt caracteristicile unui balansoar si sa stabilesti bugetul alocat.

Va prezentam mai jos un ghid pentru a alege cel mai bun balansoar pentru copii.

Vezi rapid o ofertă de preț: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun balansoar pentru copii?

Varsta si greutatea copilului

Trebuie sa stii ca indiferent daca bebelusul tau este baiat sau fata, modelele sunt la fel.  Balansoarul poate fi folosit, potrivit specialisatilor, dupa nasterea copilului pana cand acesta ajunge la maximum 18 kilograme.

In primele luni ale bebelusului, balansoarul trebuie folosit cu spatarul inclinat. In timpul hranirii copilului sau somnului, se poate cobori bara de fixare, pentru a asigura o pozitie stabila a micului fotoliu.

De aceea, este indicat sa alegi un balansoar potrivit varstei si greutatii copilului, dar si perioadei in care vrei sa-l folosesti.

In general, balansoarul se utilizeaza pana in jurul varstei de un an, cand copilul are tendinta sa inceapa sa mearga in picioare.

Reduceri la balansoarele pentru copii: CLICK AICI.

Siguranta oferita de cel mai bun balansoar pentru copii

Siguranta este un element cheie de care trebuie sa tii cont la alegerea celui mai bun balansoar. Fotoliul pentru bebelusi trebuie sa fie 100% sigur, pentru a evita orice posibil accident.

Este recomandat ca modelul sa fie realizat din materiale de calitate, fara colturi si parti dure, care il pot expune pe bebelus la loviri.

Un alt factor important la alegerea unui balansoar este stabilitatea, cadrul fotoliului trebuie sa se aseze perfect pe podea, pentru a se evita rasturnarea.

Confortul oferit de cel mai bun balansoar pentru copii

Un confort sporit este dat de o miscare silentioasa, plus un material natural, care sa nu fie toxic pentru bebelus.

Balansoarul trebuie sa poate fi reglat, in functie de necesitatile mamei si ale copilului, in diferite momente ale zilei si noptii.

Trebuie stiut si faptul ca exista balansoare care dispun de un sistem electronic de leganare a acestora.

Profită de oferta actuală la balansoarele pentru copii: CLICK AICI.

Dimensiunile celui mai un balansoar pentru copii

In primul rand, trebuie sa alegi balansoarul dupa inaltimea copilului, dar si dupa perspectiva cresterii acestuia pana in jurul varstei de un an. De asemenea, in selectarea balansoarului, este necesar sa evaluezi si spatiul disponibil din camera copilului.

Dimensiunea este importanta, deoarece aceasta poate determina flexibilitatea si confortul balansoarului.

Un balansoar de dimensiuni mai mici si cu o greutate redusa, poate fi carat cu usurinta de mama in casa, in functie de necesitatile sale sau chiar la bunici sau rude.

Comandă-ți Acum Online un Balansoar pentru Copii la Preț Redus: CLICK AICI.

Caracteristici si accesorii ce vin la pachet cu cel mai bun balansoar pentru copii

Exista balansoare care dispun de vibratii si de jucarii muzicale. Poti alege un balansoar viu colorat, cu diverse sunete de animale, care ii produc o stare de relaxare si bucurie bebelusului.

Balansoarele pot avea centuri de siguranta, melodii reglabile si jucarii diverse. Toate accesoriile sunt facute pentru a stimula creativitatea copilului.

Evitati balansoarele care au jucarii zgomotoase, care pot intrerupe somnul bebelusului, pe neasteptate, in timpul noptii sau al zilei.

Balansoare pentru copii de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *