Cum alegi cel mai bun aspirator industrial?

aspirator industrialUn aspirator industrial este un aparat electric mai puternic decat modelele clasice, avand o mare capacitate de curatire, pe suprafete intinse. De asemenea, acesta are avantajul ca poate fi folosit pe o perioada lunga de timp.

Pentru a avea o curatenie ireprosabila este nevoie de un aspirator industrial, care este foarte eficient pentru orice tip de incapere, indiferent de suprafata sau de felul acesteia.

In magazine, vei intalni numeroase modele, dar este destul de complicat sa gasesti unul adecvat.

De aceea, va prezentam mai jos un ghid care te va ajuta cel mai bun aspirator industrial, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la aspiratoarele industriale: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aspirator industrial in functie de model?

Aspiratoarele industriale pot fi in functie de model astfel: cu sac de colectare sau fara.

Aspirator industrial cu sac – poate fi un aparat multifunctional, care dispune de aspirare uscata, dar si umeda. Poate fi folosit in diverse incaperi, precum camere, ateliere, holuri, indiferent de suprafata. Are rezultate de curatare foarte bune, pentru impuritati uscate, umede si de marimi diverse. Dispune de un sac de mare capacitate si de functia de suflare.

Aspirator industrial fara sac – acest aparat poate curata orice mizerie, indiferent daca este uscata sau umeda. Are o cuva de colectare a impuritatilor de aproximativ 20 – 25 de litri. Are reglare in trepte a capacitatii de aspiratie, ceea ce ii permite sa lucreze perioade mari de timp.

Profită de Oferta actuală eMAG la aspiratoarele industriale: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aspirator industrial in functie de tip?

Aspiratoarele industriale pot fi in functie de tip de mai multe feluri, cum ar fi: de tip uscat, umed, cu spalare.

Aspirator industrial tip uscat – este un aparat pentru aspirare uscata, care dispune de o cuva de inox de mare capacitate, ceea ce ii asigura o durata de viata lunga. Are o foarte buna mobilitate, datorita celor patru roti.

Aspirator industrial tip umed – modelul poate asigura si aspirarea umeda, ceea ce inseamna un mare avantaj pentru suprafetele imbibate cu apa sau alte lichide. Este destinat curatirii unor zone largi, indiferent daca este vorba de casa sau de spatii de birouri.

Aspirator industrial cu spalare – este un model profesional, care este dotat si cu un rezervor de detergent si o pompa cu control separat. Aparatul dispune de un rezervor de colectare a lichidelor. Are duze de spalare pentru pardoseli, dar si pentru tapiteria autoturismului tau.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la aspiratoarele industriale: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aspirator industrial in functie de putere?

Aspiratoarele industriale pot fi in functie de putere de mai multe feluri astfel: 800 – 1000 W,  1200 n- 1800 W, 2000 – 3500 W.

Aspirator industrial de 800 – 1000 W – un aparat de 1000 W poate fi un model cu aspirare uscata si umeda si cu functia de turbosuflanta. Are un rezervor de 10 litri pentru praf si un filtru lavabil. Realizeaza o curatire completa si eficienta pe diverse suprafete din casa, terase, restaurante, sali de birouri etc. Are un pret accesibil si un consum mai mic de energie electrica.

Aspirator industrila de 1200 – 1800 W – un aparat mai puternic de 1800 W dispune de o putere mai mare de aspirare, o cuva de capacitate sporita (de 30 de litri), precum si duze pentru diverse suprafete, uscate sau umede.

Aspirator industrial de 2000 – 3500 W – un model de 3500 W este un dispozitiv profesional, cu 3 motoare, cu o capacitate uriasa de 78 de litri. Are o putere de absorbtie foarte mare, fiind un aparat fiabil, cu un zgomot redus, sub 70 de decibeli. Se deplaseaza isor, avand roti mari, avand un recipient din inox, de inalta calitate. Are un pret ridicat si un consum sporit de energie electrica.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun aspirator industrial. Spor la cumparaturi!

Aspiratoare industriale de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *