Cum alegi cel mai bun aparat de facut clatite?

cel mai bun aparat de facut clatiteDaca iti plac dulciurile pregatite acasa sau daca detii un magazin de bunatati, atunci sigur trebuie sa achizitionezi un aparat de facut clatite. Dispozitivul este unul special conceput pentru asa ceva, avand o plita antiaderenta.

Aluatul se intinde perfect pe suprafata de lucru, uniform, rezultand clatite mari, realizate destul de repede.  Procesul de coacere in cazul unui aparat de facut clatite este unul rapid, putandu-se obtine un numar mare de astfel de dulciuri intr-un timp scurt.

Daca te-ai hotarat sa iti cumperi un aparat de facut clatite, atunci este recomandat sa stii anumite lucruri despre caracteristicile acestuia, inainte de a merge in magazine.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun aparat de facut clatite, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la aparatele de făcut clătite: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat de facut clatite in functie de alimentare?

Un factor important de care trebuie sa tii cont la alegerea unui aparat de preparat clatite il constituie alimentarea, care poate fi: electrica sau pe gaz.

Aparat de facut clatite electric – acest model poate fi utilizat oriunde, el conectandu-se la o sursa de curent. Pretul unui asemenea aparat este unul mic, fata de dispozitivul pe gaz.

Aparat de facut clatite pe gaz – prezinta siguranta in functionare, fiabilitate, putandu-se alimenta de la retea sau de la o butelie. Are un cadru din otel inoxidabil si aprindere piezoelectrica. Prezinta costuri mai mici de utilizare fata de modelul electric, dar poate fi folosit doar acolo unde exista o sursa de gaz.

Profită de Reducerile actuale eMAG la aparatele de făcut clătite: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat de facut clatite in functie de putere?

Aparatele de preparat clatite pot fi de mai multe feluri in functie de puterea dispozitivului, astfel: de 1000 W, intre 1500 – 3000 W si chiar de 6000 W.

Aparat de facut clatite de 1000 W – este cel mai simplu si mai ieftin model de pe piata, el dispunand de un diametru al plitei mai mic. Este destinat utilizarii casnice, asigurand o pregatire rapida a clatitelor.

Aparat de facut clatite de 1500 – 3000 W – are o putere sporita, iar diametrul plitei este mai mare, putandu-se pregati clatite uriase.

Aparat de facut clatite de 5000 – 6000 W – este cel mai puternic dispozitiv de pe piata. Poate fi un model electric cu doua plite sau unul pe gaz, insa pretul de achizitie este foarte mare. Este folosit la magazine, care prepara cantitati mari de clatite.

Vezi toate aparatele de făcut clătite de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat de facut clatite in functie de diametrul plitei?

Un aspect de care trebuie sa tii seama la alegerea unui aparat de preparat clatite il reprezinta diametrul plitei, care poate fi unul normal de 30 cm sau de 35 – 40 cm.

Aparat de facut clatite cu diametrul plitei de 30 cm – este modelul ideal pentru acasa, fiind folosit in familie.

Aparat de facut clatite cu diametrul plitei de 35-40 cm – dispozitivul este de preferat pentru firmele care prepara si vand clatite in magazine. Modelul este mai costisitor si are o putere mai mare.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun aparat de facut clatite. Spor la cumparaturi!

Aparate de făcut clătite de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *