Cum alegi cel mai bun antifurt pentru bicicleta?

antifurt-bicicletaUn antifurt pentru bicicleta este un dispozitiv care te ajuta sa iti lasi in siguranta vehiculul pe doua roti in fata unui magazin, la stadion sau intr-o parcare. Fara indoiala, pentru a preveni furtul bicicletei, atunci cand te deplasezi prin oras sau la tara, este sa detii un asemenea dispozitiv de protectie.

Trebuie precizat faptul ca un antifurt pentru bicicleta este realizat de regula din materiale solide si cu mecanisme de inchidere sofisticate. Este recomandat sa iti alegi un astfel de produs cat mai solid, pentru a evita orice neplacere legata de siguranta bicicletei tale, atunci cand trebuie sa o lasi, undeva in spatii publice.

In magazine, vei intalni numeroase asemenea produse, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun antifurt pentru bicicleta, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la antifurt pentru bicicleta: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun antifurt pentru bicicleta in functie de tip?

Antifurturile pentru biciclete pot fi de mai multe feluri in functie de tip, astfel: cablu, lant, modular si U-lock.

Antifurt pentru bicicleta cablu de otel – este un model realizat din cablu de otel, acoperit cu un manson din plastic. Este cea mai simpla metoda de protectie a unei biciclete, ea fiind practica si simplu de montat. Asigura un minimum de protectie, are un pret accesibil si dispune de cheie. Este usor de transportat in bagaj si se poate atasa in aproape orice loc.

Antifurt pentru bicicleta lant cu cheie – este un produs solid care asigura o siguranta medie, chiar si pe termen lung. Lantul are diametrul de 6 mm si este fabricat din otel, fiind acoperit cu un manson de tesatura pentru prevenirea deteriorarii vopselei bicicletei. Se poate atasa de un gard, suport de fixare etc. Are un pret accesibil.

Antifurt pentru bicicleta modular – este un produs pliabil, care are o lungime de 100 de cm, confectionat din otel. De regula este format din 6 segmente, fiind foarte practic. Prezinta o securitate sporita pentru bicicleta si posibilitatea legarii lui de orice suport, in diverse locuri. Inchiderea se realizeaza cu cheie, avand aproximativ 950 de grame si un pret mediu.

Antifurt pentru bicicleta lacat U-lock – este un model care ofera o protectie maxima, fiind construit din otel special. Sistemul U-lock este foarte solid (grosimea tijelor este de 12 mm), fiind sub forma literei U, iar la capat dispune de un mecanism de prindere foarte sigur, care se inchide cu cheia. Are greutatea de aproximativ 1 kg, iar pretul este unul mediu.

Profită de Oferta actuală eMAG la antifurt pentru bicicleta: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun antifurt pentru bicicleta in functie de material?

Un factor esential de care trebuie sa tii seama la alegerea unui antifurt pentru bicicleta il constituie materialul acestuia, care poate fi din otel, plastic, silicon, metal etc.

Fara indoiala, cel mai bun material din punct de vedere al securitatii este otelul, un material solid care nu cedeaza in nicio imprejurare.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la antifurt pentru bicicleta: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun antifurt pentru bicicleta in functie de gradul de protectie?

Cel mai important aspect in privinta alegerii unui antifurt il reprezinta gradul de protectie al acestuia. In aceasta privinta, cel mai bun antifurt care ofera protectie maxima este sistemul U-lock, putand alege un inel cu o grosime de 14 – 18 mm, o solutie ideala de siguranta pentru orice tip de bicicleta.

Pe locul doi in topul protectiei se afla, conform expertilor, antifurtul tip lant din otel armat cu lacat si inchidere cu cheie.

Antifurt pentru bicicleta de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *