Cum alegi cel mai bun adaptor bluetooth pentru TV?

adaptor bluetooth pentru TVUn adaptor bluetooth pentru TV este un dispozitiv special conceput, care are diverse functii, precum transmiterea semnalului audio la casti sau a fotografiilor de pe telefon pe televizor.

Cu ajutorul unui adaptor bluetooth poti conecta smartphone-ul la televizor, prin diverse aplicatii, care iti permit sa vizualizezi imagini sau sa transmiti muzica, prin internet Wi-Fi.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de dispozitive, dar este destul de complicat sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am realizat mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun adaptor bluetooth pentru televizor, potrivit pentru necesitatile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la adaptor bluetooth pentru TV: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun adaptor bluetooth pentru TV in functie de tip?

Adaptoarele bluetooth pentru TV pot fi de mai multe feluri in functie de tip: audio sau transmitator.

Adaptor bluetooth audio pentru TV – este un dispozitiv care permite transmiterea semnalului audio al televizorului la casti sau boxe prin tehnologia bluetooth. Este necesar sa verificati daca el este compatibil cu TV-ul. Acesta din urma trebuie sa fie dotat cu o iesire tip jack (3,5 mm) sau RCA analog. Autonomia este de pana la 8 ore, iar raza de emisie este de circa 10 metri. Are un pret scazut.

Adaptor bluetooth transmitator pentru TV – acest dispozitiv se poate conecta la un televizor printr-un cablu HDMI, permitand transferul imaginilor, fotografiilor sau muzicii de pe un smartphone pe televizor, prin tehnologia bluetooth. Aparatul dispune de Wi-Fi, iar streamingul de pe telefon se face wireless cu ajutorul unor aplicatii, precum AirPlay, Miracast si MirrorOp. Este compatibil cu televizoarele care dispun de porturi HDMI si USB.

Profită de Oferta actuală eMAG la adaptor bluetooth pentru TV: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun adaptor bluetooth pentru TV in functie de conectivitate?

Adaptoarele bluetooth pentru TV pot fi de mai multe feluri in functie de conectivitate: cu jack de 3,5 mm sau cu cablu HDMI etc.

Adaptor bluetooth pentru TV cu cablu jack – acest model se conecteaza la televizor prin intermediul unui cablu audio de 3,5 mm clasic. Acest dispozitiv permite streaming audio stereo la doua perechi de casti (sau boxe) prin tehnologia bluetooth, in acelasi timp.

Adaptor bluetooth cu cablu HDMI – acest dispozitiv se conecteaza foarte usor la un televizor printr-un cablu HDMI. Aparatul permite streaming-ul prin bluetooth pe TV, prin Wi-Fi, de pe telefon, tableta sau laptop, prin diverse aplicatii precum AirPlay, Miracast sau MirrorOp.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la adaptor bluetooth pentru TV: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun adaptor bluetooth pentru TV in functie de autonomie?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui adaptor bluetooth pentru televizor il reprezinta autonomia, care poate varia, de la 4-5 ore si pana la 10 ore. Dupa aceea, dispozitivul trebuie pus la incarcat.

Cum alegi cel mai bun adaptor bluetooth pentru TV in functie de compatibilitatea cu televizorul?

Fara indoiala, inainte de a achizitiona un adaptor bluetooth TV trebuie verificat daca dispozitivul este compatibil cu televizorul tau (in specificatiile tehnice), deoarece anumite modele se potrivesc doar cu anumite marci de pe piata.

Adaptor bluetooth pentru TV de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *