Cum alegi cea mai buna tricicleta pentru copii?

cea-mai-buna-tricicleta-copiiCand copilul merge bine in picioare, parintii ii pot achizitiona o tricicleta, utila pentru deplasarea prin parc sau in spatele blocului. Adultii il ajuta astfel pe copil sa se relaxeze intr-un mod placut, dar si sa-si dezvolte capacitatile fizice.

In general, o tricicleta poate fi folosita de un copil, la varsta de 12-15 luni si pana spre 4-5 ani. Aceasta jucarie poate deveni preferata micutului, aceasta ajutandu-l sa-si dezvolte anumite simturi, precum echilibrul si coordonarea miscarilor.

Copilul va capata multa incredere in fortele proprii prin folosirea tricicletei si se va bucura de putina independenta, dar si de aventura. Evident, deplasarea micutului cu tricicleta va fi supravegheata de parinti sau bunici, pentru a putea interveni oricand, in caz de nevoie.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna tricicleta pentru copii, ideala pentru micutul tau.

Vezi rapid o ofertă de preț la tricicletele pentru copii: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna tricicleta pentru copii in functie de greutatea si varsta copilului?

Atunci cand alegem o tricicleta trebuie sa tinem cont de anumiti factori importanti. Pentru a avea tricicleta potrivita este necesar sa o adaptam varstei, greutatii si dezvoltarii fizice a copilului.

Spre exemplu, pentru un micut la 15-18 luni alegem o tricicleta mai micuta, usor manevrabila, pe masura copilului si care sa aiba si un maner de impingere pentru adulti, in spate.

Pentru copiii de peste 3 ani se preteaza o tricicleta mai mare, care sa-i obisnuiasca pe micuti sa pedaleze singuri in voie, facandu-se astfel trecerea spre biciclete.

Profită de Reducerile de azi la tricicletele pentru copii: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna tricicleta pentru copii in functie de marimea si tipul acesteia?

Marimea tricicletei este factorul esential in alegerea unui produs potrivit pentru copil. Aceasta trebuie sa asigure siguranta si confort pentru micut. Este recomandat sa optezi pentru un model de tricicleta in care scaunul si inaltimea sa fie ajustabile, pentru a putea fi utilizata pentru mai mult timp.

Pentru o folosire de mai lunga durata este indicata alegerea unei triciclete cu roti de cauciuc sau de plastic, care au o banda de cauciuc pe mijloc. La aceste modele rotile se tocesc mai greu, iar deplasarea este mai usoara.

Comandă-ți din cel mai mare magazin online cea mai bună tricicletă pentru copii: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna tricicleta pentru copii in functie de greutatea acesteia?

Este recomandat ca pentru copiii mai mici sa se achizitioneze modele de triciclete cu o greutate mai redusa (4-5 kg), usor manevrabile si usor de transportat.

Pentru varste mai mari, putem apela la modele mai solide, mai rezistente, care sa fie adaptate la greutatea si forta copilului.

Vezi Reducerile de Azi la tricicletele pentru copii: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna tricicleta pentru copii in functie de fiabilitate?

Pentru o utilizare indelungata, este recomandat sa alegeti o tricicleta de calitate, rezistenta, pentru a va scuti de cheltuieli suplimentare pentru reparatii.

In general, o tricicleta care are un cadrul metalic ofera o stabilitate mai mare, o siguranta sporita si o durabilitate pe masura.

Evident, trebuie sa adaptam bugetul disponibil la modelul dorit si la varsta copilului, atunci cand achizitionam o tricicleta pentru copii.

Atentie la folosirea tricicletei pentru copii

Copiii nu trebuie lasati nesupravegheati atunci cand merg cu tricicleta, deoarece oricand exista pericolul de cadere sau lovire. Parintii trebuie sa dea dovada de rabdare pentru a explica micutilor cum se foloseste tricicleta si cum se fac progrese in utilizarea ei.

Acum esti pregatit sa alegi cea mai buna tricicleta pentru copii. Spor la cumparaturi!

Triciclete pentru copii de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *