Cum alegi cea mai buna saltea electrica?

cea mai buna saltea electricaO saltea electrica poate insemna o solutie pentru sezonul rece, asigurand un pat incalzit dupa doar cateva minute, de la pornirea sistemului. Produsul este foarte util atunci cand avem o incapere, unde temperatura nu ajunge la parametri normali.

O astfel de saltea electrica se monteaza pe pat, ea fiind elastica si foarte usor de folosit. Produsul beneficiaza de un bun sistem de securitate si de protectie contra supraincalzirii.

In general, acest tip de saltea este fabricata din materiale usoare, care se incalzesc rapid si pot mentine temperatura mai mult timp. Consumul de energie electrica este destul de scazut, iar sistemul, care are mai multe trepte de temperatura, se poate opri automat, in functie de necesitati.

Salteaua dispune de mai multe circuite electrice de incalzire, cu un dublu strat de protectie, functionand la circa 60-75 de wati.

Unele saltele electrice pot fi introduse pentru curatare in masina de spalat automata, la temperatura cuprinsa intre 30 si 60 de grade C.

Inainte de a merge sa achizitionezi o saltea electrica, este bine sa stii anumite carateristici importante ale acesteia, legate de tip, performante sau material.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna saltea electrica, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la saltelele electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna saltea electrica in functie de tipul acesteia?

Saltelele electrice pot fi de doua tipuri: pentru incalzire si pentru masaj.

Saltelele electrice pentru incalzire sunt cele mai populare in randul utilizatorilor, ele gasindu-se in diverse modele, in magazinele de specialitate. Trebuie mentionat faptul ca inainte de a alege produsul, trebuie sa stii dimensiunile patului pe care vei monta salteaua.

Unul dintre cele mai bune modele sunt cele care au 4 trepte de temperatura, cu oprirea automata dupa circa 3 ore si cu afisajul functiilor. Alimentarea saltelei se face la retea.

Exista produse pentru doua persoane, unde se poate regla temperatura individual, pentru fiecare jumatate de saltea.

Saltelele electrice pentru masaj au in dotare mai multe vibratoare, putand asigura masajul diferitelor zone ale corpului.

Profită de Reducerile actuale eMAG la saltelele electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna saltea electrica in functie de materialul acesteia?

De regula, saltelele electrice sunt fabricate din bumbac, lana sau poliester. Cele mai bune produse au partea superioara din lana, un material care retine foarte bine caldura, iar cea inferioara din bumbac.

Varianta din poliester este mai ieftina, iar produsul este mai usor decat cel din lana si bumbac.

Vezi cele mai populare saltele electrice de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna saltea electrica in functie de consum de energie electrica?

Fara indoiala, un factor important la alegerea unui astfel de model de saltea il constituie consumul de energie electrica. Exista modele care functioneaza la doar 50 de wati, cu trei trepte de temperatura.

Pot fi si produse care consuma 100 de wati pe ora, insa acestea asigura o incalzire rapida in doar 5 minute, 4 trepte de reglare a temperaturii si posibilitatea de programare pentru diferite perioade de timp.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna saltea electrica. Spor la cumparaturi!

Saltele electrice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolul: Cum alegi cea mai buna patura electrica?

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *