Cum alegi cea mai buna perie de aspirator?

cea mai buna perie de aspiratorO perie de aspirator reprezinta un accesoriu foarte important, care ne ajuta sa realizam curatenia in locuinta, indiferent daca este casa sau apartament. Este recomandat sa folosim doar produse care se potrivesc 100% cu aparatul nostru, pentru a beneficia de toate performantele sale.

Pentru a avea o perie de aspirator care sa dureze o perioada mai lunga de timp este nevoie sa achizitionam una de foarte buna calitate.

In magazine, vei intalni diverse astfel de produse, insa este destul de dificil, mai ales pentru cei neinitiati, sa gaseasca unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna perie de aspirator, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la periile de aspirator: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna perie de aspirator in functie de model?

Periile de aspirator pot fi in functie de model de doua feluri, astfel: universale sau compatibile.

Perie de aspirator universala – acest model se potriveste, in general, la toate tipurile de aparate, insa trebuie verificat diametrul tevii de la aspiratorul tau, inainte de cumparare.

Perie de aspirator compatibila – este cel mai bun model deoarece este specific doar unei anumite marci, el potrivindu-se 100% cu aspiratorul. Este recomandat a achizitiona un astfel de produs, care iti pemrite sa beneficiezi de cele mai bune performante ale aspiratorului.

Profită de Oferta actuală eMAG la periile de aspirator: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna perie de aspirator in functie de diametru?

Periile de aspirator pot avea diverse diametre reglabile astfel: de 30 – 38 mm, de 32 – 35 mm etc.

Perie de aspirator cu diametru de 30 – 38 mm – este un model universal, care se potriveste la majoritatea aspiratoarelor. Capatul de conectare cu teava este unul variabil, putand fi reglat intre 30 si 38 mm.

Perie de aspirator cu diametru de 32 – 35 mm – acest model contine un set cu 3 perii si 3 adaptoare pentru mai multe diametre ale tevii de conectare, cuprinse intre 32 si 35 mm. Are si un prelungitor cu un orificiu redus, pentru spatii inguste sau greu accesibile.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la periile de aspirator: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna perie de aspirator un functie de tip?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unei perii de aspirator il reprezinta tipul acesteia, care poate fi: clasic sau turbo.

Perie de aspirator clasica – este un model standard, care poate avea o teava reglabila intre anumite diametre. Iti poti alege tipul dorit in functie de aparatul tau si in functie de tipul produsului, universal sau compatibil. Are un pret foarte mic, accesibil.

Perie de aspirator turbo – acest model este unul compatibil cu o anumita marca, fiind dotata cu o turbina rotativa. Acest produs este recomandat in special pentru posesorii de animale de companie, deoarece el inlatura perfect perii acestora lasati de covor sau podea. Are un pret ridicat fata de modelele clasice.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna perie de aspirator. Spor la cumparaturi!

Perii de aspirator de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *