Cum alegi cea mai buna masa extensibila?

cea-mai-buna-masa-extensibilaIn momentul achizitionarii obiectelor de mobilier de acest tip, va doriti cu siguranta sa gasiti cea mai buna masa extensibila. Este foarte important sa va asigurati de faptul ca veti alege cele mai bune produse din aceasta categorie, deoarece o masa extensibila indeplineste si un rol foarte practic. 4

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera cea mai buna masa extensibila, deoarece va ocupa putin spatiu si se poate extinde in momentul in care aveti mai multi musafiri si este necesara o masa mai mare. Acest obiect de mobilier este foarte imortant atat pentru bucatarie cat si pentru living. In ceea ce priveste achizitionarea, este important sa tineti cont de rezistenta, stabilitate si confort, deoarece numai in aceste conditii veti lua decizia optima in ceea ce priveste selectia. Exista, din fericire, in acest domeniu multe modalitati de achizitionare, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a gasi exact ceea ce doriti, in functie de dimensiunile necesare.

Pe de alta parte, despre masa extensibila putem spune ca reprezinta solutia perfecta pentru persoanele ce primesc des musafiri, insa spatiul din casa nu este suficient pentru a avea mereu o masa fixa, de dimensiuni mai mari. Mesele extensibile sunt foarte practice, putand fi trasformate rapid intr-o masa fixa de dimensiuni mari. Asadar, pentru a gasi modalitatea optima de achizitionare, este indicat sa cautati cea mai buna masa extensibila.

Vezi rapid o ofertă de preț la mesele extensibile: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masa extensibila in functie de stilul acesteia: clasic, contemporan, modern?

In ceea ce priveste achizitionarea celei mai bune mase extensibile, este important sa tineti cont si de stilul acesteia. In acest sens, puteti opta pentru o masa extensibila in stil clasic, contemporan sau modern, in functie de nevoile si preferintele pe care le aveti. Odata ce veti lua decizia optima in ceea ce priveste selectia stilului, atunci veti fi siguri de faptul ca aceasta masa se va integra perfect in locuinta dumneavoastra.

In ceea ce priveste masa extensibila in stil clasic, putem spune ca este reprezentata de o masa din lemn masiv, aceasta reprezentand modalitatea optima de achizitie pentru a beneficia de o masa eleganta cu un aspect deosebit.

Pe de alta parte, o masa extensibila in stil contemporan se caracterizeaza printr-o silueta mai minimalista. De asemenea, tonurile nuantelor vor fi mai calde, iar daca veti opta pentru o masa din cadrul acestui stil aveti ocazia de a o imbina mai usor in cadrul decorului camerei.

In alta ordine de idei, aveti posibilitatea de a opta si pentru o masa extensibila in stil modern. Aici putem aminti de mesele extensibile ovale sau rotunde, ele creand impresia unui spatiu mai mare. Ceea ce diferentiaza in mod deosebit acest stil de celelalte este reprezentat de materialele utilizate si de tipul finisajelor.

Este foarte important sa tineti cont de stilul unui obiect de mobilier de acest tip, in cazul in care veti dori sa gasiti cea mai buna masa extensibila.

Profită de Reducerile actuale eMAG la mesele extensibile: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masa extensibila in functie de utilitatea acesteia: pentru bucatarie, pentru living?

Un alt criteriu foarte important de care va trebui sa tineti cont in ceea ce priveste selectia pentru cea mai buna masa extensibila este legat de utilitatea acesteia. Va trebui sa va ganditi daca achizitionati o masa pentru bucatarie sau pentru living. Trebuie sa tineti cont de spatiul si de camera pe care o aveti la dispozitie pentru a achizitiona cea mai buna masa. Este indicat sa va ganditi la faptul ca aceste piese de mobilier vor trebui sa se integreze perfect in stilul, aspectul si dimensiunile camerei.

In momentul in care veti selecta o masa extensibila pentru bucatarie, este indicat sa sa aveti in vedere spatiul pe care il aveti la dispozitie. In acest sens, puteti opta pentru o masa ce poate fi montata pe perete. Despre aceste mese putem spune ca au forma unui raft ce se fixeaza pe perete, care se poate rabata si se poate transforma intr-o masa de bucatarie. Pentru bucatariile mai mari se recomanda utilizarea unei mese extensibile pentru 4 – 6 persoane. In ceea ce priveste forma, aspectul si materialele, putem spune ca acestea depind foarte mult de stilul bucatariei si, mai ales, de preferintele persoanele a fiecarei persoane. Este indicat sa creati o armonie intre elementele de mobila si sa tineti cont de stilul bucatariei.

Pe de alta parte, despre masa extensibila pentru living putem spune ca este indicat sa va orientati mereu catre solutii practice si rezistente, ce se vor plia perfect pe stilul linving-ului. Despre mesele extensibile de living putem spune ca sunt, in principal, mai solide si ofera un aspect mai elegant, in comparatie cu mesele de bucatarie. Este indicat ca in momentul achizitionarii sa optati pentru o masa extensibila ce se va imbina perfect cu celelalte elemente de mobilier. Pentru living recomandam o masa extensibila de 6 – 12 persoane, prevazuta cu doua blaturi pliabile de o parte si de alta. Aceste mese extensibile pentru living sunt foarte utile si practice, existand posibilitatea de a fi depozitate in spatii restranse.

Avand in vedere utilitatea unui obiect de mobilier de acest tip, veti avea ocazia de a gasi cea mai buna masa extensibila.

Vezi cele mai populare mese extensibile de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masa extensibila in functie de numarul de persoane pentru care este conceputa?

Pentru a selecta cea mai buna masa extensibila, este foarte important sa tineti cont si de numarul de persoane pentru care a fost conceputa. Asadar, trebuie sa va ganditi la faptul ca fiecare persoana ce sta asezata la masa va trebui sa aibe un spatiu de 60 cm.

In cazul in care veti opta pentru o masa rotunda, atunci este indicat sa optati pentru o masa cu un diametru de 90 – 120 cm, daca doriti sa poata fi utilizata de 4 – 6 persoane. Pe de alta parte, daca veti opta pentru o masa rotunda cu diametrul de 120 – 150 cm, atunci veti avea ocazia de a o utiliza pentru un numar de 6- 8 persoane. Daca veti opta pentru o masa cu diametru de 150 – 190 cm, atunci este potrivita pentru 8 – 10 persoane, iar pentru 12 persoane este necesar sa optati pentru o masa rotunda cu un diametru de minim 190 cm.

In alta ordine de idei, daca veti opta pentru o masa extensibila patrata, pe care urmeaza sa o tranformati in masa dreptungiulara ca urmare a extensiei, este necesar sa tineti cont de faptul ca daca are latura de 90 cm, poate fi ocupata de 4 persoane. In cazul in care lungimea este de 120 – 150 cm, atunci este potrivita pentru 6 – 8 persoane. O masa extensibila dreptunghiulara ce are dimensiuni de 60 x 120 cm este potrivita pentru 4 – 6 persoane. Odata ce lungimea creste pana la 150 cm, atunci poate fi potrivita pentru 6 persoane. Pentru 8 – 10 persoane este nevoie de o lungime de 240 cm, iar pentru 12 persoane este necesara o lungime de minim 270 cm.

Daca vorbim despre o masa extensibila ovala, trebuie sa tineti cont ca este necesara o lungime de 150 cm, pentru un numar de 4 – 6 persoane. Apoi, pentru 10 persoane este necesara o lungime de 180 – 215 cm, iar pentru 12 – 14 persoane va trebui ca in momentul in care este extinsa masa sa ajuga pana la 240 cm.

In cazul in care veti avea in vedere aceste dimensiuni, veti selecta cea mai buna masa extensibila, potrivita pentru numarul de persoane care vor sta la masa.

Cumpără-ți din cel mai mare magazin online cea mai bună masă extensibilă: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masa extensibila in functie de materialul blatului?

In momentul in care veti dori sa gasiti cea mai buna masa extensibila, este foarte important sa tineti cont si de materialul din care aceasta este conceputa. Modalitatile de achizitionare si selectie in functie de acest material sunt multiple, ceea ce inseamna ca veti gasi exact ceea ce cautati.

Printre materialele populare in ceea ce priveste crearea blatului pentru masele extensibile putem aminti de: lemn, MDF, PAL, metal, melamina sau sticla securizata. In ceea ce priveste selectia materialului, putem spune ca depinde foarte mult de preferintele fiecarei persoane. Acest lucru inseamna ca va trebui sa va ganditi, in primul rand, la calitatea pe care o ofera un material. De asemenea, daca vorbim de un material de calitate, precum lemnul masiv, atunci cu siguranta pretul pentru o astfel de masa extensibila va fi unul mai mare si va trebui sa aveti in vedere si acest aspect.

Odata ce va veti asigura de faptul ca veti selecta cel mai bun material pentru blat, atunci veti avea ocazia de a gasi cea mai buna masa extensibila.

Comandă-ți Acum online o masă extensibilă de calitate: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masa extensibila in functie de materialul ramei?

Totodata, pentru a gasi cea mai buna masa extensibila este foarte important sa tineti cont si de materialul din care este creata rama unui obiect de mobilier de acest tip. In cazul in care veti lua decizia optima si in acest sens, veti avea ocazia de a va bucura de toate beneficiile oferite de cea mai buna masa extensibila.

Referitor la materialele din care este creata rama unei mese extensibile putem spune ca sunt reprezentate de: inox, lemn, MDF, PAL, metal sau otel. Odata ce veti opta pentru unul din aceste materiale, veti avea ocazia de a beneficia de o calitate superioara pentru rama mesei extensibile. In ceea ce priveste selectia intre aceste variante de materiale, este mai intai necesar sa tineti cont de preferintele si dorintele pe care le aveti, pentru a lua decizia optima.

In cazul in care veti tine cont de materialul ramei, veti avea ocazia de a gasi cea mai buna masa extensibila.

Alege-ți dintr-o varietate de modele cea mai bună masă extensibilă: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masa extensibila in functie de forma acesteia?

Daca veti dori sa gasiti cea mai buna masa extensibila, este foarte important sa tineti cont si de forma acesteia.

In acest sens, puteti opta pentru o masa extensibila rotunda, despre care putem spune ca este ideala in cazul in care aveti la dispozitie spatii mai mici. De asemenea, optand pentru o masa de acest tip cu un suport de sustinere central, veti avea ocazia de a crea mai mult spatiu pentru oaspeti, ce vor avea ocazia de a se simti confortabil. Aceste mese rotunde sunt mai practice decat cele dreptunghiulare si permit o aranjare si o pozitionare mai buna, propunand, de asemenea, un aspect modern.

Pe de alta parte, aveti ocazia de a opta pentru o masa extensibila dreptunghiulara, despre care putem spune ca este preferata de multe persoane. Acest tip de masa se potriveste perfect in cadrul unor spatii mai lungi, avand la dispozitie o libertate mai mare. Mesele de acest tip se pot regasi in diferite stiluri si variante de achizitionare, integrandu-se in orice tip de decor.

In alta ordine de idei, aveti ocazia de a opta si pentru o masa extensibila cu o forma ovala, despre care putem spune ca este solutia de mijloc intre varianta rotunda si cea dreptunghiulara. Mesele de acest tip creeaza impresia unui spatiu mai mare, decat in cazul variantei dreptunghiulare, deoarece au o forma rotunda a laturilor. Aceste mese se pot integra in orice stil, indiferent daca este clasic, contemporan sau modern si se diferentiaza prin materiale, forma si finisaje.

In cazul in care veti avea in vedere si forma, veti avea ocazia de a gasi cea mai buna masa extensibila.

Vezi Reducerile actuale eMAG la mesele extensibile: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masa extensibila in functie de culoarea acesteia?

Culoarea reprezinta un alt aspect foarte important, pe care va trebui sa il aveti in vedere in momentul in care veti dori sa gasiti cea mai buna masa extensibila. In primul rand, daca veti dori sa selectati culoarea potrivita, este indicat sa tineti cont de decorul interior, deoarece veti dori cu siguranta ca totul sa se potriveasca.

Este importanta si culoarea celorlalte obiecte de mobilier din camera, indiferent daca vorbim despre living sau bucatarie. In cazul in care veti tine cont de culorile mobilierului, atunci si nuantele selectate pentru masa extensibila vor fi cele mai potrivite. Posibilitatile de a selecta culoarea dorita sunt multiple, ceea ce inseamna ca aveti ocazia de a opta pentru o masa extensibila ce are mai multe culori, sau care este alba, neagra, gri, maro, crem, roz, mov, galbena sau rosie. Dupa cum puteti vedea, modalitatile de selectie in functie de culoare sunt multiple, ceea ce inseamna ca veti gasi cu siguranta ceea ce va intereseaza in momentul achizitionarii.

Este foarte important sa aveti in vedere toate aspectele esentiale expuse in randurile de mai sus, care va vor ajuta sa achizitionati cea mai buna masa extensibila, pe care sa o utilizati in conditii optime.

Mese extensibile de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *