Cum alegi cea mai buna masa de ping pong?

cea-mai-buna-masa-de-ping-pongIn cazul in care esti pasionat de sportul cu paleta, atunci in mod sigur ti-ai propus sa iti achizitionezi o masa de ping pong, un mijloc prin care poti sa iti petreci ore de neuitat cu familia sau prietenii.

O masa de ping pong iti ofera posibilitatea sa joci tenis de masa impreuna cu copiii tai sau cu amicii, dupa o zi de munca extenuanta sau in week-end. Sport si sanatate, o deviza care este prezenta in viata multor oameni.

Indiferent daca ai statut de amator sau de profesionist, iti poti cumpara o masa de ping pong pentru a-ti pune in practica pasiunea, chiar daca o faci in sala sau in aer liber. Totul depinde de spatiul si de timpul de care dispui, pentru a face macar cateva seturi de tenis de masa in compania celor dragi.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna masa de ping pong, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la mesele de ping pong: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masa de ping pong in functie de tipul acesteia?

In functie de tip, o masa de tenis poate fi fixa sau mobila. Daca esti un jucator profesionist si practici tenisul zilnic pentru antrenament, in vederea competitiilor oficiale, atunci este recomandat sa achizitionezi o masa de ping pong fixa. Astfel, aceasta va fi folosita cu regularitate, fara a fi nevoie sa o muti sau sa o strangi.

In cazul in care iti petreci timpul liber jucand tenis de masa ocazional, atunci este bine sa alegi o masa de ping pong mobila. Aceasta se poate demonta usor si depozita intr-un loc convenabil, unde poate fi conservata corespunzator, fara risc de deteriorare.

Profită de Reducerile actuale eMAG la mesele de ping pong: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masa de ping pong in functie de locul folosirii?

Trebuie sa stii ca exista modele distincte de mese de ping pong pentru interior si mesele de ping pong pentru exterior.

De regula, o masa de ping pong de interior este un produs demontabil, iar multe modele prezinta niste roti, cu ajutorul se pot muta usor in locul de depozitare, dupa joc.

O masa de ping pong pentru exterior este mai rezistenta, cu cadru metalic rabatabil. Suprafata de joc are o placa de melamina asezata peste rasina, pentru a fi rezistenta la schimbarile de vreme.

Vezi cele mai populare mese de ping pong de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masa de ping pong in functie de dimensiuni?

Atunci cand vrei sa achizitionezi o masa de ping pong trebuie sa ai in vedere dimensiunile acesteia. Astfel, grosimea suprafetei de joc trebuie sa fie de minimum 1,6 cm, insa cele mai intalnite mese au 2,5 cm.

Daca iti trebuie o masa de tenis pentru copii, atunci poti alege una cu dimensiuni mai mici, cu lungimea de 1,37 m si latimea de 0,76 m.

De regula, o masa de tenis conventionala are lungimea de 274 cm, latimea de 152 cm si inaltimea de 76 cm.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna masa de ping pong. Spor la cumparaturi!

Mese de ping pong de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *