Cum alegi cea mai buna lanterna?

cea-mai-buna-lanternaO lanterna este un dispozitiv care exista in aproape orice casa si este recomandat sa ai un asemenea produs, in special atunci cand au loc situatii neprevazute, precum intreruperea energiei electrice sau cand esti intr-o zona intunecata.

Lanterna poate fi folosita oricand si oriunde, indiferent daca esti acasa, in excursie sau in masina. Este bine sa iti achizitionezi un asemenea dispozitiv, care te poate scoate din incurcatura, cand nu te astepti.

Pentru a cumpara o lanterna utila trebuie sa tii cont de mai multi factori, precum autonomia, felul bateriilor si dimensiunile dispozitivului.

Ofertele din magazine sunt extrem de variate si este destul de dificil sa alegi o lanterna. De aceea, este bine sa stii caracteristicile acesteia inainte de a cumpara una.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna lanterna, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la lanterne: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna lanterna in functie de tipul acesteia?

Dintre tipurile de lanterne mentionam: produse standard, apoi pe cele pentru drumetii si excursii, cu fascicule puternice, tactice sau utilitare.

Lanterna clasica, conventionala, are de regula dimensiuni cuprinse intre 10 si 20 de cm, avand un sistem de iluminare destul de puternic. Aceste dispozitive sunt utile in cazul unei intreruperi a curentului electric in casa sau in apartament.

De asemenea, ele pot fi utilizate la tara, in garaj sau in curte, putand fi un mijloc de orientare pe intuneric.

Lanterna pentru excursii si drumetii la munte are dimensiuni mai mari decat cea obisnuita. Ea iti poate aduce mai multa lumina, pe o arie mai vasta, putand lumina chiar la 100 – 200 de metri. Dispune de acumulator si un incarcator de 230 AC.

Este utila in cazul in care te-a prins inserarea in padure sau pe traseele montane.

Lanterna tactica este folosita, de obicei, in domeniul militar si dispune de o tehnologie de ultima generatie. Ea dispune de 5 tipuri de iluminat si de super-LED, care poate lumina peste 50.000 de ore.

Acest model este realizat dintr-un aliaj special, de mare calitate, denumit aluminiu de aeronave. De asemenea, este rezistent la socuri si uzura, putand lumina pe o raza de 500 de metri.

Lanterna utilitara se poate atasa pe cap, la brau sau pe piept, in functie de model. Acest tip de dispozitiv este folosit in drumetii, in mine sau in explorarea unor pesteri sau grote de la munte.

Profită de Reducerile actuale eMAG la lanterne: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna lanterna in functie de sursa de iluminare?

Lanternele pot avea un bec conventional incorporat, LED-uri sau bec cu halogen. Becul cu filament al unei lanterne conventionale are o durata de viata relativ redusa. O lanterna cu LED reprezinta o varianta mult mai durabila in timp si mai performanta.

De asemenea, o lanterna cu halogen are un randament sporit, dar are dezavantajul ca se incalzeste foarte mult.

Comandă-ți Acum online o lanternă de calitate: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna lanterna in functie de scop?

Un alt criteriu important in alegerea unei lanterne il reprezinta scopul achizitionarii unui asemenea produs.

Exista modele pentru uz casnic, semiprofesionale pentru drumetii, explorare, plimbari cu bicicleta si cele profesionale, destinate unor misiuni speciale, precum vanatoare, paza, militare si scufundari subacvatice.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna lanterna. Spor la cumparaturi!

Lanterne de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *