Cum alegi cea mai buna lampa de sare?

cea mai buna lampa de sareLampa de sare reprezinta o veioza mai deosebita, fiind compusa dintr-un corp realizat din cristale. Ea aduce multe beneficii pentru sanatate, deoarece este capabila sa ionizeze incaperea si sa purifice aerul.

Astfel, o lampa de sare poate fi intrebuintata de catre persoanele care au probleme respiratorii, alergii, afectiuni mentale, dureri de cap sau boli ale sistemului circulator.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de produse, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna lampa de sare, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la lampa de sare: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna lampa de sare in functie de masa acesteia?

Lampile de sare pot fi de mai multe feluri in functie de masa acestora: de 1 – 4 kg, 5 – 8 kg, 10 – 12 kg etc.

Lampa de sare 1 – 4 kg – este o veioza de veghe de mici dimensiuni, care poate fi asezata pe noptierea din dormitor sau pe o masa din living. Este recomandata pentru spatii mai restranse.

Lampa de sare 5 – 8 kg – acest model este de dimensiuni medii, putand fi montata oriunde este nevoie, in dormitor, in sufragerie, in hol. Are nevoie de un suport stabil, putandu-se integra usor la orice tip de mobilier.

Lampa de sare 10 – 12 kg – este o veioza de dimensiuni mari, ea putand fi asortata in cladirile de birouri sau in zonele de agrement. Poate reprezenta o atractie pentru oricine, dar are si un efect terapeutic.

Profită de Oferta actuală eMAG la lampa de sare: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna lampa de sare in functie de forma?

Un factor important pe care trebuie sa il iei in seama la alegerea unei lampi de sare il reprezinta forma acesteia, care poate fi: tip flacara, sfera, piramida, ovala, prisma etc.

Lampa de sare sub forma de flacara – este o veioza cu cristale de sare, o sursa sanatoasa de lumina artificiala. Substantele emanate sunt indicate la tratarea a diverse boli alergice si astmatice. Becul se afla in interiorul lampii, pe un suport de lemn.

Lampa de sare sub forma de sfera – este o veioza din cristale de sare, cu o forma moderna de sfera, putand avea diametrul de 12,7 cm. Are un suport de lemn, iar soclul becului este tip E14. Emana o lumina calda, terapeutica.

Lampa de sare sub forma de piramida – este o veioza cu o forma deosebita, moderna, stil piramida. Ea este din cristale de sare, avand efecte terapeutice. Este o lumina de veghe, iar lampa este asezata pe un suport din lemn natural lucios. Are inaltimea de 15 cm.

Lampa de sare sub forma ovala – veioza are aspectul unui ou urias, fiind alcatuita din cristale de sare, 100% naturale. Nu contine niciun fel de aditivi sau coloranti. Ea purifica aerul si imbunatateste calitatea acestuia. Este un tratament adecvat pentru diferite afectiuni: astm, sinuzita, infectii respiratorii, stres. Are inaltimea de aproximativ 20 cm.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna lampa de sare. Spor la cumparaturi!

Lampă de sare de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *