Cum alegi cea mai bună cască ski?

cea-mai-buna-casca-skiÎţi plac sporturile de iarnă? Îți place să schiezi? Dacă da, atunci ar trebui să te pregăteşti temeinic pentru toată distracţia care te aşteaptă.

Pentru asta, ai nevoie de un echipament complet, de cea mai bună calitate, care să-ţi ofere toate condiţiile necesare pentru a te bucură de confort şi protecţie maximă.

Din acest echipament nu ar trebui să lipsească nici cea mai bună cască ski.

Pentru a face o alegere bună, te sfătuiesc să ţii cont de sfaturile din rândurile ce urmează, care îți vor fi de mare ajutor.

Modelul celei mai bune căști de ski

Prima decizie pe care trebuie să o iei este alegerea modelului căștii de ski. Ai de ales între o cască de ski in-mold și o cască de ski injection molded.

Dacă îţi doreşti să schiezi din plăcere, fără să cauţi foarte multă adrenalină şi fără să te aştepţi la performanţe, atunci poţi să alegi o cască de ski in-mold. Această este ceva mai uşoară, fiind foarte comodă şi eficientă pentru a te proteja de pericolele de bază care ar putea să apară.

În schimb, dacă îţi doreşti performanţă, dacă vrei să încerci trasee ceva mai complicate, atunci îţi recomand o cască ski injection molded. Ea îţi va oferi un grad ridicat de protecţie, fiind în acelaşi timp ceva mai masivă şi mai grea.

Designul celei mai bune căști de ski

Designul este și el foarte important, şi asta nu neapărat din punct de vedere estetic, ci din punct de vedere al protecţiei căştii în sine.

Dacă îţi place pur şi simplu să schiezi şi o faci pentru a te relaxa şi pentru a te bucura de iarnă, ai nevoie de o cască de ski convenţională, care acoperă perfect calota craniană şi care prezintă protecţii detaşabile pentru urechi.

Copiii sau persoanele care-şi doresc să încerce ceva mai mult, pot folosi o cască de ski cu acoperire extinsă.

Pentru competiţii, pentru trasee periculoase, este recomandată o cască de ski full face, care oferă protecţie completă în toată zona capului, dar nu este atât de confortabilă.

Căști de ski de calitate la prețuri foarte bune: Găsești Aici.

Mărimea celei mai bune căști de ski

De asemena, nu uita să ţii cont și de mărimea căștii de ski, aceasta fiind esențială.

Pentru a nu da banii degeaba, alege să-ţi măsori mai întâi circumferinţa capului, la nivelul frunţii, deasupra liniei sprâncenelor, şi ţinând cont de acest detaliu alege-ți o cască de ski de mărime potrivită.

Pentru măsurarea circumferinței capului poți folosi un metru de croitorie.

De asemenea, trebuie să mai știi și de existența căștilor de ski cu mărime reglabilă. Ele sunt prevăzute cu diferite sisteme de îngustare, permițând modificarea diametrului intern.

Comandă direct din fața calculatorului cea mai bună cască ski: Click Aici.

Poate te interesează și alte articole din categoria ,,Articole ski”: Click Aici.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *