Cum alegi cea mai buna betoniera?

cea mai buna betonieraO betoniera este un dispozitiv specializat pentru efectuarea operatiilor de preparare a betoanelor, mortarelor si tencuielilor. Pentru cei care ridica o casa sau lucreaza in domeniul constructilor, o betoniera este un echipament necesar si foarte util.

Este esential de retinut  faptul ca o betoniera este folosita de catre persoane specializate, instruite si atestate in domeniu. Acestea sunt puse in functiune respectand instructiunile de utilizare si cele privind protectia muncii.

Trebuie avut in vedere volumul lucrarilor executate si frecventa de utilizare, deoarece pe piata exista mai multe tipuri de betoniere. De aceea, este necesar sa identifici un echipament care se potriveste cu specificul si volumul lucrarilor tale.

O betoniera este capabila sa prepare cantitati mari de material, putand fi folosita pentru ridicarea caselor, pentru executarea sapelor, a peretilor, a tavanelor sau a plafoanelor, cat si pentru constructia drumurilor.

De asemenea, este bine de stiut ca exista mai multe tipuri de betoniere, care pot avea diverse feluri de surse de alimentare.

Inainte de a merge in magazine pentru  a gasi o betoniera adecvata, este recomandat sa cunosti anumite carcateristici tehnice ale acesteia.

iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna betoniera, potrivita pentru lucrarile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la betoniere: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna betoniera in functie de utilizare?

In functie de utilizare, betonierele pot fi conventionale si profesionale.

O betoniera conventioanla este un echipament de mici dimensiuni, care poate prepara cantitati mai reduse de material. De regula, un astfel de model este utilizat in cazul construirii unei case sau modernizarii unei locuinte.

O betoniera profesionala reprezinta un dispozitiv imbunatatit, specific pentru santierele de constructii, drumuri, poduri si transporturi.

Un asemenea echipament asigura un flux sporit de material, cu un randament ridicat. Acesta este un dispozitiv durabil in timp, care poate fi exploatat o perioada lunga.

Profită de Reducerile actuale eMAG la betoniere: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna betoniera in functie de tipul acesteia?

In functie de tip, betonierele pot fi: mobile sau fixe.

O betoniera mobila este un echipament prevazut cu roti si poate fi mutat din loc in loc, in functie de necesitati. Dar acest dispozitiv este realizat pentru santierele de mici proportii, avand o capacitate mai mica de preparare a materialului.

O betoniera fixa, in general, este un echipament stabil, mai mare si cu un volum de preparare sporit. Este intalnit de regula pe marile santiere din constructii, transporturi, drumuri si autostrazi.

Cum alegi cea mai buna betoniera in functie de capacitatea acesteia?

Un factor important de luat in seama la alegerea unei betoniere il reprezinta capacitatea acesteia. Spre exemplu, un volum de circa 120 – 250 de litri este specific unei betoniere conventionale, utilizata la construirea unei case sau la modernizarea unei locuinte.

Betonierele cu volume mai mari, de peste 400-500 de litri sau de 1.000 de litri sunt echipamente folosite pentru santiere.

Vezi cele mai populare betoniere de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna betoniera in functie de alimentare?

Un alt element important de retinut la alegerea unei betoniere este sursa de alimentare. Pot exista modele cu alimentare electrica, diesel sau cu benzina.

In functie de preferinte, de costuri, de amplasarea santierului, poti face alegerea adecvata.

Acum putem spune ca esti pregatit pentru a-ti achizitiona cea mai buna betoniera. Spor la cumparaturi!

Betoniere de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *