Cum aleg cea mai buna pianina?

cea mai buna pianinaPentru cei care au talent in domeniul muzical o pianina reprezinta un instrument ideal, care poate aduce multe satisfactii si bucurii. Acest produs poate fi utilizat atat de catre cei care de-abia iau primele lectii, cat si de elevii sau studentii avansati.

Pianina poate fi o etapa in dezvoltarea muzicala a unui tanar cu aptitudini din acest domeniu. Acest model are cateva avantaje fata de pianul clasic, datorita faptului ca are dimensiuni mult mai mici, precum si un pret mai accesibil.

Pe piata vei intalni diverse astfel de modele, de aceea este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna pianina, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la pianine: CLICK AICI.

Cum aleg cea mai buna pianina in functie de model?

Pianinele pot fi in functie de model de doua feluri: clasice si portabile.

Pianina acustica clasica – acest model este unul standard, care este conceput in special pentru avansati, dar poate fi utilizat si de catre incepatori. Are un sunet clar, profund. Are o calitate desavarsita, la standarde europene, dispunand de 88 de clape. Spre exemplu, un model are lungimea de 150 cm, inaltimea de 120 cm si adancimea de 60 cm. Este recomandat pentru a fi folosit acasa.

Pianina portabila – este un model mai mic, care are doar 32 de clape. Este indicat pentru copii cu varste de peste 3 ani. Contine 22 melodii demo, 8 tonuri de instrumente, si 4 taste de percutie. Este conceput pentru incepatori.

Profită de Oferta actuală eMAG la pianine: CLICK AICI.

Cum aleg cea mai buna pianina in functie de tip?

Pianinle pot fi in functie de tip astfel: digitale si electronice.

Pianina digitala – este potrivit pentru cei care isi doresc o experienta autentica. Fiecare detaliu sau nuanta a sunetului este realizata datorita unei tehnologii avansate denumita tri-senzor. Dispune de 88 de clape si este dotata cu 18 tonuri. Are stocate 60 de melodii ce pot fi studiate la orice tempo, plus inregistari audio ale unor concerte live. Se poate conecta la calculator printr-un cablu USB.

Pianina electronica – acest model are 88 de clape, dispunand de 128 de sunete disponibile. Sunt incluse tonuri ale unor instrumente acustice si electrice, precum piane, orgi, instrumente orchestrale. Sistemul are si doua difuzoare de 15 W. Are iesiri pentru casti, port USB si intrari de 3,5 mm si de 6,35 mm pentru jack.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la pianine: CLICK AICI.

Cum aleg cea mai buna pianina in functie de nivelul cantaretului?

Pianinele pot fi in functie de nivelul de experienta al cantaretului, astfel: pentru incepatori, intermediari si avansati.

Pianina pentru incepatori – acest model este conceput pentru primele lectii de pian, in special pentru copiii aflati la prima experienta de acest gen.

Pianina pentru avansati – este un model pentru profesionisti, studenti avansati sau instrumentisti care canta in orchestre. Dispune de toata gama de sunete necesare unei performante interpretative.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna pianina. Spor la cumparaturi!

Pianine de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *