Cele mai calitative aviziere de pe eMAG

avizier calitativ emag1. Avizier gri 900×620

Produsul face parte dintr-un sistem complet de cutii postale modulare, utilizate la intrarea in blocuri pentru depunerea corespondentei.

Avizierul face parte din acest sistem si este folosit pentru afisarea documentelor in cadrul asociatiilor de locatari.

Este un produs robust, fabricat din tabla de otel dublu decapata de 0.8 mm si vopsit electrostatic.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

2. Avizier NOBO, interior si exterior, otel emailat, 4x A4, carcasa exterioara metalica, cu usa si lacat, magnetic, alb

Avizier Nobo magnetic, cu carcasa pentru exterior si cu suprafata de stergere uscata. Sticla securizata are 4mm grosime, pentru mai multa siguranta. Este perfect pentru afisarea oricaror documente, indiferent de vreme. Acest avizier este destinat pentu uz exterior, pastrandu-ti documentele in siguranta si uscate. Optimizat pentru mai multe docmente A4. Accesoriile pentru montarea pe perete, cat si cele doua chei pentru securizare sunt incluse. 4XA4. 532x692x45mm – dimensiuni exterioare.

Perfect pentru nevoile tale! Potrivit pentru 4 coli A4, avizierul are o suprafata magnetica, din metal, cu stergere uscata simplu de folosit.

Siguranta sporita pentru documentele tale! Rezistent la apa, cu garnituri de etansare speciale ce asigura protejarea documentelor (IEC 60529),poate fi utilizat in  exterior.

Istorie de peste 48 de ani

Marca Nobo a inceput in 1971, cand fondatorul, Peter Kent, a inventat primul sevalet flip chart din lume. Numele marcii Nobo a fost derivat ulterior in mod creativ din „notice boards -panouri de anunturi”.

Astazi, Nobo este un lider global in categoria comunicatiilor vizuale; inspirand creativitate, comunicare si claritate. Nobo produce o gama larga de produse de comunicare si afisare vizuala de inalta calitate, cum ar fi tablele albe, panourile publicitare, avizierele si tablele magnetice din sticla. Produsele sunt destinate oricui are nevoie sa se conecteze si sa comunice cu o claritate totala; indiferent daca este acasa, intr-un birou, intr-o sala de clasa sau intr-o sala de sedinte.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

3. Avizier de interior pluta Magnetoplan SP 4*A4, 540×660 mm

Avizier de pluta de interior SP MAGNETOPLAN, 4xA4, dimensiuni 610 x 730 mm la exterior, 540 x 660 mm suprafata de expunere.

 
 

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *