Avantajele si dezavantajele achizitionarii unui gratar din fonta!

gratar din fontaFara indoiala, mancarurile sunt mai delicioase daca sunt pregatite pe un gratar din fonta, care asigura un randament sporit si o durata de viata indelungata. Aceste calitati atrag foarte multe persoane, care aleg acest model.

Poti pregati o masa imbelsugata si sanatoasa, daca utilizezi un gratar din fonta, care iti ofera garantia unei distributii uniforme a caldurii.

Astfel, toate preparatele pregatite vor fi gustoase si vor satisface toti membri familiei sau prietenii, in cazul in care organizezi o petrecere.

In randurile care urmeaza, vei putea citi o lista in care iti vom dezvalui avantajele si dezavantajele achizitionatii unui gratar din fonta, care te va ajuta sa faci alegerea optima.

Vezi rapid o ofertă de preț la grătarele din fontă: CLICK AICI.

Avantajele achizitionarii unui gratar din fonta

Poti alege modelul in functie de tipul combustibilului

Este bine de stiut faptul ca pe piata exista mai multe modele de gratare din fonta. Poti alege intre un gratar din fonta pe gaz, pe carbuni, lemne (pentru semineu, spre exemplu) sau chiar combinat. In functie de preferinte, buget si locul in care il folosesti, poti face alegerea dorita.

Rezistenta sporita a gratarului din fonta

Este recunoscut faptul ca un gratar din fonta este unul foarte rezistent in timp, el putand fi folosit foarte multi ani, fara a se deteriora, fata de alte modele de pe piata. Acesta reprezinta o constructie robusta, care te va satisface multa vreme.

Profită de Oferta actuală eMAG la grătarele din fontă: CLICK AICI.

Suprafata mare de gatire

De regula, un astfel de gratar are in compunere doua piese de grill din fonta emailata, care iti ofera posibilitatea sa dispui de o suprafata foarte mare de gatire. Astfel, poti pregati masa pentru orice familie, indiferent de numarul de persoane, dar si pentru petreceri cu prietenii sau rudele.

Poti pregati preparate pentru pana la 12 persoane

Avand la dispozitie mai multe arzatoare, precum si o suprafata de gatire foarte mare, in cazul gratarului din fonta, poti pregati o masa bogata, diversificata, pentru o reuniune de familie sau o intalnire cu prietenii in aer liber.

Mobilitate cu ajutorul a 2 roti

In cazul unui gratar din fonta pe gaz sau cu carbuni, poti sa deplasezi grill-ul cu usurinta, cu ajutorul a 2 sau 4 roti solide, in orice loc, dupa preferinte. Astfel, iti poti alege pozitia convenabila de pe teren, cat si apropierea de locul de aprovizionare cu preparate.

De asemenea, poti aseza gratarul din fonta intr-un loc ferit de vant, pentru a putea avea un cadru propice de pregatire a fripurilor sau micilor.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la grătarele din fontă: CLICK AICI.

Dezavantajele achizitionarii uni gratar din fonta

Cost ridicat

Fata de modelele clasice, gratarele din fonta pe gaz sau cu carbuni au un pret mai ridicat, ceea ce ar putea constitui un mare dezavantaj, la achizitionare. Insa, acest impediment, poate fi indepartat daca te gandesti ca el se va amortiza in timp, el fiind un grill foarte rezistent.

Dimensiuni mari

Gratarele pe gaz sau cu carbuni au dimensiuni mari, ceea ce te pune in mare incurcatura, mai ales cand trebuie sa il transporti in diverse locuri, la munte sau la tara. Spatiul pe care il ocupa este unul mare, iar greutatea lui este foarte mare, de 50 – 60 kg, greu de deplasat sau ridicat.

Acum putem spune ca ai cunostinta de avantajele si dezavantajele achizitionarii unui gratar din fonta. Spor la cumparaturi!

Grătare din fontă de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *