Avantaje – achizitionare expressor Krups!

expressor KrupsUn expressor Krups este un aparat automat care iti prepara rapid o cafea de foarte buna calitate. Pe deasupra, dispozitivul este modern, elegant, compact, armonizandu-se foarte bine in bucataria ta!

Daca mai adaugam si alte avantaje, precum usurinta in folosire, dar si existenta unor tehnologii avansate, atunci expressorul Krups poate fi alegerea ideala pentru tine, cand este vorba de prepararea unei cafele cu multa savoare.

Daca esti in cautarea unui aparat automat de cafea, atunci poti alege un model de expressor Krups, care iti va aduce o cafea de vis, care sa iti faca ziua mai buna, inca de dimineata!

Pentru asta, va prezentam mai jos o lista cu principalele avantaje ale achizitionarii unui expressor Krups, care iti va fi de folos!

Vezi rapid o ofertă de preț la expressoarele Krups: CLICK AICI.

Design modern

Un expressor Krups prezinta un design modern, conceput pentru a se potrivi cu o bucatarie a secoului al XXI-lea. Este un aparat compact, foarte stabil, indiferent unde l-ai aseza, pe blatul din bucatarie sau in living room!

Dispune de o tehnologie avansata

Trebuie mentionat faptul ca un expressor Krups dispune de o tehnologie avansata, un sistem denumit Quattro Force, permitand optimizarea procesului de preparare al cafelei, de la rasnire pana la ceasca.

Rasnirea rapida a cafelei

Sistemul Quattro Force al unui expressor Krups permite o rasnire cu 20% mai rapida, o presare ideala si un mod de extractie avansat al cafelei. El confera performante deosebite aparatului, pentru o utilizare de durata.

Profită de Oferta actuală eMAG la expressoarele Krups: CLICK AICI.

Poti alege tipul rasnirii cafelei

Expressorul Krups dispune de 3 setari speciale, care ofera posibilitatea macinarii diferite a boabelor de cafea. De la una grosiera pentru o licoare mai slaba, pana la una fina, pentru un expresso cu multa spuma si mai tare.

Sistem de temperatura special

Datorita sistemului denumit Thermoblock Compact, expressorul Krups permite ca temperatura sa creasca rapid, iar cafeaua fierbinte sa fie obtinuta rapid, chiar de la prima ceasca.

Poti prepara mai multe tipuri de cafea

Un expressor Krups iti ofera posibilitatea obtinerii a mai multor tipuri de cafea, cum ar fi: expresso clasic, expresso intenso si cafea standard.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la expressoarele Krups: CLICK AICI.

Capacitate sporita a rezervorului de apa

Un expressor Krups poate avea un rezervor de apa cu o capacitate sporita, de 1,5-1,7 l, ceea ce iti permite sa obtii cu rapiditate 6-8 cesti de cafea fierbinte, doar prin apasarea unui buton.

Compartimentul de cafea suficient de mare

In general, acest aparat dispune de un compartiment pentru boabele de cafea suficient de mare pentru o familie obisnuita, de 260 de grame.

Dispune de numeroase functii

Te poti bucura de faptul ca un expressor Krups are mai multe caracteristici, cum ar fi: functiile de abur si de filtrare a apei, precum si reglarea duzei de cafea si a inaltei presiuni a acesteia, necesara prepararii unui cappucino.

Acum putem spune ca ai cunostinta de avantajele achizitionarii unui expressor Krups. Spor la cumparaturi!

Expressoare Krups de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *