Samsung Galaxy Note 7, o bomba in adevaratul sens al cuvantului. Vezi explicatia celor de la Samsung

samsung-galaxy-note-7-explodatSamsung a cerut in mod oficial ca unitatile vandute de Galaxy Note 7 sa fie returnate, pe motivul existentei unui defect la baterie.

Solicitarea celor de la Samsung s-a adresat tuturor cumparatorilor de Samsung Galaxy Note 7, cu exceptia celor din China, bateriile pentru acea piata fiind comercializate de la un alt distribuitor.

In urma investigatiilor facute de cei de la Samsung s-a constatat ca, in urma contactului dintre anod si catod, s-a produs incalzirea excesiva a bateriei.

Aceasta intamplare a fost catalogata de cei de la Samsung drept ,,o eroare foarte rara a procesului de fabricatie”.

Ca urmare a acestei erori, conform anuntului facut de cei de la Samsung, au avut loc 35 explozii raportate  la centrele customer service (17 in SUA, 17 in Coreea si una in Taiwan). Din fericire nu au existat victime.

Acesta eroare va avea un impact financiar semnificativ, in defavoarea celor de la Samsung, dat fiind faptul ca, inainte de solicitarea oficiala de returnare, au fost livrare aproximativ 2,5 milioane unuitati Galaxy Note 7.

Intamplarea nefericita vine in contextul unei perioade de apogeu pentru Samsung, succesul inregistrat de Galaxy S7 ridicand valoarea actiunilor la o cifra record, asigurand cel mai mare profit trimestrial inregistrat in ultimii 2 ani.

Sursa: Yoda.ro

Sursa imagine: Playtech.ro

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te și la următoarele gratuit:

Ion Bogdan Popa

Român creștin ortodox, blogger la Chibzuintza.ro, tata a trei copii, pasionat de internet, optimist, .....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *