Primariile se pot imprumuta 700 milioane lei pentru incalzire

imprumuturi-primarii-incalzireGuvernul a aprobat un plafon de 700 milioane lei pentru imprumuturi ale primariilor pentru incalzire.

Primariile care au nevoie de ajutor de incalzire pentru perioada de iarna se pot imprumuta, in conditii avantajoase, de la Trezorerie, in limita a 700 milioane lei.

Aceste imprumuturi se acorda cu o dobândă ROBOR la 3 luni, comunicata de BNR in ultima zi lucratoare a lunii anterioare autorizarii imprumutului, plus o marja de 3,00 puncte procentuale, care ramane fixa pe toata durata imprumutului.

Exista posibilitatea rambursarii anticipate, integrale sau partiale.

Cititi articolul in intregime: http://www.mediafax.ro/social/guvernul-a-aprobat-un-plafon-de-700-milioane-lei-pentru-imprumuturi-ale-primariilor-pentru-incalzire-14860293

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te și la următoarele gratuit:

Ion Bogdan Popa

Român creștin ortodox, blogger la Chibzuintza.ro, tata a trei copii, pasionat de internet, optimist, .....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *