DOSARUL Revolutiei din decembrie 1989 a fost CLASAT de Parchetul de pe langa ICCJ

revolutia de la 1989Dosarul Revolutiei de la 1989 a fost clasat de procurorii militari din Parchetul de pe langa Instanta Suprema.

Din cauza oboselii si a stresului, la revolutia din 1989 s-au tras focuri de arma intre militari, iar oameni din dispozitive militare, civile sau mixte au deschis „cu usurinta” focul spre imobile sau masini care nu opreau la filtre, se pronunta PICCJ prin ordonanta de clasare a dosarului Revolutiei de la 1989.

In ceea ce priveste actiunea violenta de impiedicare a manifestantilor din perioada 16-22 decembrie 1989, procurorii au constatat ca persoanele  care au fost implicate in organizarea, conducerea, coordonarea si punerea in executare a masurilor au fost judecate si condamnate definitiv, existand  autoritate de lucru judecat.

Cititi articolul in intregime: http://www.mediafax.ro/social/dosarul-revolutiei-din-decembrie-1989-a-fost-clasat-piccj-din-cauza-oboselii-si-stresului-la-revolutie-s-au-tras-focuri-de-arma-intre-militari-video-14859770

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te și la următoarele gratuit:

Ion Bogdan Popa

Român creștin ortodox, blogger la Chibzuintza.ro, tata a trei copii, pasionat de internet, optimist, .....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *