Cum se prepara salata de boeuf? Cea mai simpla reteta

salata-de-boeufUn preparat ce nu ar trebui sa lipseasca de la mesele festive de sarbatori este salata boeuf.

Cu totii o iubim, dar nu toti stim sa o preparam. Astfel, vreau sa iti prezint cea mai sigura, simpla si corecta reteta de salata boeuf.

Folosind-o vei reusi sa-ti alinti papilele gustative si sa-i bucuri pe cei dragi cu un preparat deosebit, realizat intr-un timp scurt.

Doamna, domnisoara si de ce nu domnule, aseza-te comod in fotoliu (sau treci direct la actiune) si afla cat de simplu se poate prepara salata boeuf.

Mai intai de toate, ar trebui sa stii care sunt ingredientele. Astfel, pentru un preparat gustos si sanatos, iti propun sa folosesti 1 kg de cartofi, 1 piept de pui, 300 grame morcov, 200 grame telina, 100 grame mazare fiarta, 400 grame castraveti murati, o lingura de mustar, maioneza, sare si piper.

Cartofii se fierb. Separat se fierbe si pieptul de pui cu legumele.

Cand toate ingredientele sunt fierte corespunzator, dupa racire, se taie marunt, dar nu foarte marunt, astfel incat sa se poata omogeniza fara a se sfarma.

Condimentarea se face dupa gust.

Maioneza se foloseste atat pentru gust si inchegare, cat si pentru decorare.

Cand toata compozitia este gata se aseaza si se orneaza dupa preferinte.

Bineinteles ca, exista o sumedenie de alte moduri prin care poti sa prepari salata boeuf, insa consider ca acesta este unul dintre cele mai simple si rapide moduri.

promotiile-saptamanii-la-emag

Rezultatul va fi, cu  siguranta, cel putin pe masura asteptarilor.

Nu iti priva familia de o masa festiva cu adevarat completa.

Prepara aceasta reteta de salata de boeuf si vei primi, cu siguranta, admiratie, chiar si din partea celor mai pretentiosi musafiri. Nu-i asa ca asta iti doresti?

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te și la următoarele gratuit:
Adresa ta de email:

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *